Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam ezt így az új csinosnak mondott barátnőmnek? Ha emiatt ott hagy akkor nem szeretet?
31 éves vagyok a párom meg 28.
Azt mondják az ismerősök, barátok hogy kivételesen szép lány, szerintem is az, habár az ugye nem mérvadó..
Na most azt mondanám neki, hogy még teljesen szűz vagyok és hogy ugye segítene benne, ha odakerülünk majd, megtanítani dolgokra, mert eléggé izgulok az elsőtől.
Ja, mert az milyen jó, ha azt hazudja, hogy már volt kapcsolata és volt már nővel, aztán az első együttlétnél kiderül, hogy mégsem... Én ebben az esetben biztos, hogy kidobnám és nem, nem a szüzessége vagy a tapasztalatlansága miatt, hanem az egész hozzáállása miatt. Most komolyan, mégis mi a francot lehet várni egy olyan kapcsolattól, amit az egyik fél rögtön hazugsággal kezd? Szerintem semmi jót. Számomra fontos az őszinteség és a bizalom is, mert úgy gondolom, hogy ezeknek alapvetőnek kell lennie egy működőképes, boldog kapcsolatban. Ha ezek hiányoznak, akkor az már régen rossz....
Ugyanakkor azt sem tartom jó ötletnek, amit felvázoltál, nem kell ezt így, ilyen konkrétan kijelenteni. Ha jól emlékszem, akkor előttem is írta valaki, hogy nem kell túlspilázni a dolgot. Ha egy beszélgetés során szóba kerül a dolog, akkor elmondod, hogy még nem volt kapcsolatod, ő az első az életedben. Ez tökéletesen elég, ebből már ő is ki tud következtetni mindent és tudni fogja, hogy nagyjából mire számítson. Ha oda juttok, akkor is majd biztosan próbál segíteni és rávezetni, hogy mit hogyan szeret. Szerintem ez egy kapcsolatban alap dolog, még nem szűzek esetében is, mert minden ember más és meg kell tanulni, hogy a másiknak mi hogyan esik jól, mit szeret stb., meg kell szokni egymást.
Vagyis egyetlen reménye, hogy nem kerül szóba. Ha szóba kerül, neki annyi. Ha megmondja, akkor azért - lásd #5 általánosító gyülöletbeszédét, ha meg hazudik akkor azért.
11. vagyok
Nem, nem ezt írtam.... A kérdező írta a leírásban, hogy el szeretné mondani, hogy ő szűz illetve meg szeretné kérni a barátnőjét, hogy majd tanítson neki néhány dolgot és segítsen neki, mert nagyon izgul. Én erre értettem azt, hogy szerintem nem kell ezt így előre bejelenteni és ennyire részletezni. Persze, egy komolyabb kapcsolatban, ahol már ténylegesen megnyíltak egymás előtt és megbíznak egymásban, akkor lehet ilyenekről is beszélgetni, csak egyszerűen nem látom értelmét ennek ebben a formában, amit kigondolt. Ha elképzelem, hogy valaki így elém áll, akkor nem tudom. Mit tudnék rá mondani? "Jó, persze, ne aggódj"...ezen kívül? Nekem fura lenne, hogy valaki ennyire rá van erre görcsölve vagy nem is tudom. Nem baj, de minek?
Mikor én először lefeküdtem a párommal, akkor sem tárgyaltuk ki ennyire részletesen a dolgot, nem álltam elé és mondtam neki, hogy "figyelj szűz vagyok, nincsen tapasztalatom, nem tudom, hogy mit kell csinálni, taníts meg segíts" stb. és nem készítettünk előre egy tervet, hogy mit hogyan szeretnénk stb., mert beszélgettünk, tudta, hogy ő az első párom és teljesen magától értetődő volt az egész szituáció. Odafigyelt rám, próbált "terelgetni" és mindketten segítettük egymást. Szerintem erre ténylegesen szükség van, különben mégis honnan a francból tudná az ember, hogy mi esik jól a másiknak?
Ha én lennék a lány, zökkenőmentesebben menne a dolog, ha közben/utána tudnám meg.
Ha nagyon bejönnél, nem dobnálak ki ezért, de valahogy furcsa lenne. Ha action közben tudnám meg (amikor már úgyis benne vagyunk a közepében) vagy utána, szerintem még aranyosnak is tartanám :) Egy csomó minden meg jön reflexből, ne spilázd túl.
A mai társadalom sajnos tényleg úgy állítja be ezt a szüzesség témát mintha ez egy olyan dolog lenne amit minél hamarabb érdemes lerendezni. Közben pedig mi a jó abban ha csak azért dugsz meg valakit, hogy elveszítsd? Semmi. Siettetni sem szabad, mert mindennek megvan a maga ideje. Én például 23 éves voltam amikor egyáltalán eszembe jutott, hogy lefeküdjek valakivel. És nem dőlt össze a világ.
Én a 11-el értek egyet. Ha pedig ezért dob, akkor nem is baj, hogy így alakult.
Írtad, hogy eléggé rámenős. Inkább ne mond el neki, hogy nem voltál senkivel. Ha nem mondja el, attól még nem hazudik vele, hogy lett volna nője.
Ha elmondod, emiatt tényleg nagy az esély, hogy ellök.
Lehet bejössz neki mint pasi, kíván téged; de te benyögöd hogy még puncit se láttál;
1. tuti kiröhög...
2. még amilyen nyomorék lenne, lehet a munkahelyeteken is cikizne ezzel mások előtt és lehet ez miatt ott is hagyhatnád a munkád.
Lehet olyan pasira vágyik aki jól megtudja dugni őt.
Nem egy szerencsétlen kisfiúra, akit tanitgatni kell.
Hát én ejtenélek, ha megtudnám..
El ne mondd.
Az első együttlét után elmondgatod, de meg akkor is kérdéses, hogy maradsz e.
Bár a te nőd rámenős típus, lehet családalapítás céljából fogott ki egy megbízható, de határozatlan pasit, szóval akár sejtheti is, de előny nem lesz a számára.
Ne mondd el, csak utána. Mondom ezt úgy, hogy én dobnálak és még mérges is lennék, hogy raboltad az időmet és növelted a szexpartnereim számát.
Miért lényeges, hogy csinosnak mondott? Ezek alapján kettőtök közül te tűnsz a felszínesnek
Jajj megy az álszenteskedés....tudjuk mindannyian hogy nekünk férfiaknak az a fontos hogy csinos legyen a nő (legalább a férfiak 90 százalékára igaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!