Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Most érettségizek és a barátom nem enged messzire.

Figyelt kérdés
Megjelöltem több messzi várost is tőlünk de a barátom azt mondta hogy egy óra utazás még belefér viszont ha messzebbre megyek akkor azt nem fogja kibírni a kapcsolatunk mert nem tudunk olyan sűrűn találkozni..4 éves képzésről lenne szó. Ti változtatnátok a szerelmetek miatt? Volt egy álmom egy szak de elgondolkodtam hogy feladom és másra megyek csak hogy közelebb legyek..ti mit tennétek? Kérlek segítsetek mondjátok el a véleményeteket.

2018. máj. 15. 21:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Feladod az álmaidat miatta és lehet hogy egy év mlva dobni fog.

Ne legyél már idióta! Ha most megmondja neked hogy nem mehetsz messzebb akkor 1-2 év múlva ketrecbe fog zárni. Ha lesz egy egyetemi buli akkor nem mehetsz el egyedül? Mit képzel az ilyen? Nem vagy a rabszolgája?

Ha igazán szeretitek egymást nem számít a távolság, ha meg nem akkor úgyis rövidesen vége ha maradsz ha nem.

2018. máj. 16. 00:51
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

ez a pasi mar fel ev mulva sehol se lesz.

o hany eves? tanul meg?

2018. máj. 16. 07:00
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Szakitanék.
2018. máj. 16. 08:00
 14/22 A kérdező kommentje:
A barátom 20 éves és még tanul ő is fősulin de itt a városunkban.
2018. máj. 16. 10:08
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

én elmentem messzire, mert volt egy álmom.

Szerettem volna hallani tőle, hogy tartsak ki az álmom mellett -de sosem mondta. 2 év után feladtam és hazajöttem, közelebbi képzést választottam.

16 éve történt.

Aztóta vannak gyerekeink, imádom őket, nem lennének, ha nem így történik.

Viszont még mindig álmodok róla, hogy ott vagyok, hogy elvégzem, hogy azt csinálom, mint a régi évfolyamtársaim.

Nem tudom, mi a jó ebben a helyzetben. Ha most kellene választanom, hogy visszacsinálnám-e, akkor a gyerekek miatt semmiképpen nem, hiszen ők jelentik az életemet.

Ha nem lennének gyerekek és úgy kapnék esélyt az újrajátszásra, simán máshogy alakítanám.

Kérdés, hogy mennyire komoly, stabil a kapcsolatotok.

2018. máj. 16. 12:03
 16/22 anonim ***** válasza:
#15, hát ez az! Egy komoly stabil kapcsolatban az ember bátorítja a társát, nem pedig visszafogja.
2018. máj. 16. 12:38
 17/22 anonim ***** válasza:
Azt sem mondta soha, hogy ne menjek. És azért a mögöttünk lévő 18 év igencsak azt mutatja, hogy komoly a kapcsolat.
2018. máj. 16. 12:42
 18/22 anonim ***** válasza:

Azzal, aki ultimátumot ad a másiknak, instant szakítani kell, mert uralkodni akar rajtad.

Lesz ezer meg egy másik pasas, de ezzel egy percig ne maradj tovább.

2018. máj. 16. 16:24
 19/22 anonim ***** válasza:

ne tedd függővé egy nyikhaj, önző 20 évestől a jövődet. ha igazán szeretne, támogatna, hogy elérd az álmod. de így csak visszahúz, hogy ingyen és fix p*nci legyél neki, míg rád nem un.

a szüleid mit mondanak?

2018. máj. 16. 18:48
 20/22 A kérdező kommentje:
A szüleim nagyon kiakadtak mikor felhoztam nekik hogy elengedném azt a szakot csak hogy közelebb legyek..de igazából nem tudom
2018. máj. 17. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!