Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Most érettségizek és a barátom nem enged messzire.
Egyetlen pasi miatt se add fel az álmaidat. Ha ennyit nem bír ki, akkor eléggé ingatagon állt már eddig is a kapcsolatotok.
Létezik két város közötti fél úton történő tali, te is hazajársz, ő is el mehetne hozzád.
Minden csak akarat és erő kérdése.
NE ADD FEL AZ ÁLMAIDAT! Örökké bánni fogod, ha nem valósítod meg önmagad.
Nem engeeedd ? 18 éveseknél már van ilyen, hogy valaki aki nekem nem szülőm az valamit enged meg nem enged ?! xd
Azt csináld ami a terved, az álmod, ami a jövődet tekintve neked alap, megalapozza az egész életedet, jövődet. A barátod szerinted gondolkodna, foglalkozna veled, ha azt mondanák neki , hogy Svájban is van lehetősége egyetemre járni ? Gondolod választani az pálpusztai felsőoktatást mert itt vagy te ? Ugyan...
Igazuk van a többieknek, hogy kövesd az álmod, ÁM ezt beszéljétek meg a barátoddal. Ha igazán szeret akkor el
is kell tudnia engednie. Aki szeret az távolról is szeret. Ez olyan mintha elmennél otthonról és a szüleid már nem szeretnének. Már bocsánat de ha ők még mindig szeretnek így is, hogy távol vagy, akkor a leendő férjed akinek sokkal jobban kellene szeretnie miért nem bírja ki ezt a kis időt? Szerintem beszéljetek vele erről. Az álmaidat meg tényleg ne add fel és azt se hagyd ott akit szeretsz. Ha pedig ő egy döntés elé állít, hogy szakít veled... stb, akkor nem szeret igazán. Mert a szeretet türelmes és nem keresi a maga javát. Remélem tudtam segíteni.
Csak akkor mentek szét, ha hagyjátok. És ez csak tőletek függ.
Én párommal 4 és fél évig voltam 200 km-es távkapcsiban. Én közben befejeztem az egyik fősuli utolsó félévét, leállamvizsgáztam, utána még 2 évet ráhúztam egy másik fősuli másik szakán, és túlélte a kapcsolatunk, mert egymást akartuk.
Minden egyes nap tenni kell mind a két félnek a kapcsolatért.
1-es voltam
Én is rákiabálok a kutyámra, ha túl messzire elfut.
Menj csak a kedves szakodra, az lesz az életed.
Milyen édes, még ki is mondja neked nyíltan, hogy csak azért van veled, mert jelenleg te vagy 5 kilométeres körzetben szinte bármikor elérhető némi kettyintésre meg kapcsolatosdit jatszani, de ha mar erofeszitest kell tennie ertetek, akkor elore megmondja neked, hogy onnantol mar jo lesz a sarki Betti is, o kozel van. Es jol megkoronazza egy kis erzelmi terrorral, mondvan tetetete es te mentel el, hagytad ot itt maganyosan hüpphüpp.
Es ezek utan meg gondolkozol, ahelyett hogy atlatnal a szitan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!