Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Most érettségizek és a barátom nem enged messzire.

Figyelt kérdés
Megjelöltem több messzi várost is tőlünk de a barátom azt mondta hogy egy óra utazás még belefér viszont ha messzebbre megyek akkor azt nem fogja kibírni a kapcsolatunk mert nem tudunk olyan sűrűn találkozni..4 éves képzésről lenne szó. Ti változtatnátok a szerelmetek miatt? Volt egy álmom egy szak de elgondolkodtam hogy feladom és másra megyek csak hogy közelebb legyek..ti mit tennétek? Kérlek segítsetek mondjátok el a véleményeteket.

2018. máj. 15. 21:45
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen pasi miatt se add fel az álmaidat. Ha ennyit nem bír ki, akkor eléggé ingatagon állt már eddig is a kapcsolatotok.

Létezik két város közötti fél úton történő tali, te is hazajársz, ő is el mehetne hozzád.

Minden csak akarat és erő kérdése.

NE ADD FEL AZ ÁLMAIDAT! Örökké bánni fogod, ha nem valósítod meg önmagad.

2018. máj. 15. 21:48
 2/22 anonim ***** válasza:
93%
Mire veget er a kepzesed, ez a pasi mar sehol se lesz.
2018. máj. 15. 21:49
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem engeeedd ? 18 éveseknél már van ilyen, hogy valaki aki nekem nem szülőm az valamit enged meg nem enged ?! xd

Azt csináld ami a terved, az álmod, ami a jövődet tekintve neked alap, megalapozza az egész életedet, jövődet. A barátod szerinted gondolkodna, foglalkozna veled, ha azt mondanák neki , hogy Svájban is van lehetősége egyetemre járni ? Gondolod választani az pálpusztai felsőoktatást mert itt vagy te ? Ugyan...

2018. máj. 15. 21:52
 4/22 anonim válasza:
77%

Igazuk van a többieknek, hogy kövesd az álmod, ÁM ezt beszéljétek meg a barátoddal. Ha igazán szeret akkor el

is kell tudnia engednie. Aki szeret az távolról is szeret. Ez olyan mintha elmennél otthonról és a szüleid már nem szeretnének. Már bocsánat de ha ők még mindig szeretnek így is, hogy távol vagy, akkor a leendő férjed akinek sokkal jobban kellene szeretnie miért nem bírja ki ezt a kis időt? Szerintem beszéljetek vele erről. Az álmaidat meg tényleg ne add fel és azt se hagyd ott akit szeretsz. Ha pedig ő egy döntés elé állít, hogy szakít veled... stb, akkor nem szeret igazán. Mert a szeretet türelmes és nem keresi a maga javát. Remélem tudtam segíteni.

2018. máj. 15. 22:02
 5/22 anonim válasza:
*tudnia engedni
2018. máj. 15. 22:03
 6/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. De félek hogy a táv kapcsolatban tönkre mennénk hisz rengeteg ismerősöm így járt és én nem szeretnék.
2018. máj. 15. 22:06
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor mentek szét, ha hagyjátok. És ez csak tőletek függ.

Én párommal 4 és fél évig voltam 200 km-es távkapcsiban. Én közben befejeztem az egyik fősuli utolsó félévét, leállamvizsgáztam, utána még 2 évet ráhúztam egy másik fősuli másik szakán, és túlélte a kapcsolatunk, mert egymást akartuk.

Minden egyes nap tenni kell mind a két félnek a kapcsolatért.

1-es voltam

2018. máj. 15. 22:11
 8/22 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom ő nem hiszi el hogy nem lehetetlen.
2018. máj. 15. 22:14
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én is rákiabálok a kutyámra, ha túl messzire elfut.

Menj csak a kedves szakodra, az lesz az életed.

2018. máj. 15. 22:58
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Milyen édes, még ki is mondja neked nyíltan, hogy csak azért van veled, mert jelenleg te vagy 5 kilométeres körzetben szinte bármikor elérhető némi kettyintésre meg kapcsolatosdit jatszani, de ha mar erofeszitest kell tennie ertetek, akkor elore megmondja neked, hogy onnantol mar jo lesz a sarki Betti is, o kozel van. Es jol megkoronazza egy kis erzelmi terrorral, mondvan tetetete es te mentel el, hagytad ot itt maganyosan hüpphüpp.

Es ezek utan meg gondolkozol, ahelyett hogy atlatnal a szitan.

2018. máj. 15. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!