Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti elhinnétek a párotoknak, hogy együtt aludt az exével akivel van egy közös gyerekük, de nem történt semmi?
Tényleg mondd azt hogy aludtál valakivel, kiskifliben, de nem volt semmi. Lehet az exed is, vagy egy ismerős, akivel jóban vagy.
Ha furcsállja, kérdezd meg miért, hisz ő is így alszik az exével..
Észre kéne vennie magát..
Egyébként mindenképp kuka, nem menthető a helyzet.
Én simán elhiszem, hogy nem volt semmi szex, - nálunk se volt éjjel a párommal.
De elég balf_sza dolog ez... és arról beszámolni, hogy kisfifli... jó, őszinte dolog, de aki a fszt érdekel?
Nekem is vannak valahogy még nem volt ingerenciám ott aludni, pedig nagyon szeretem őket.
Honnan tudod hogy egy ágyban aludtak és milyen pózban?
Nem normális számomra az sem hogy ott alszik. Ha a gyerekkel akar aludni akkor a gyerekkel is aludjon, vagy vigye el magával és ne náluk aludjon. Ez a véleményem.
Most bevallotta a teljes igazságot.
Amikor együtt aludtak akkor végighúzta a kezét a testén, de ennyi. Amúgy alkalmanként meg szokta fogdosni a derekát, csípőjét, de ennél tovább nem menne mert tartja magát ahhoz hogy nem csal meg. Amúgy is nyitottabb a szexuális felfogása, és azt mondta, hogyha megcsal akkor el mondja. Ha át akarna cseszni, akkor nem mondta volna el. Nem tudom mi legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!