Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért baj ha ugyanazt várom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj ha ugyanazt várom el külső terén a barátomtól, amit ő elvár tőlem?

Figyelt kérdés

Bosszant, hogy a barátom elvárja, hogy én tökéletesen nézzek ki, de ő semmit se tesz a külsejéért. Én sportolni járok, alig eszem, hogy soha egy deka felesleg se legyen rajtam, szoláriumba járok és barnítókrémeket használok, hogy mindig jó színem legyen, állandóan testápolózok és arctisztítószereket használok, csinosan öltözöm, sminkelek, minden nap megcsinálom a hajam, stb.

A barátom mindig dicsér, és mondja hogy örül hogy ilyen vagyok, soha nem tudna "igénytelen" csajjal járni. Ő viszont nem sokat ad a külsejére. Mármint mindig tiszta, nem büdös, normális cuccokban jár, de ezen felül nem csinál semmit, hogy jobban nézzen ki. Van rajta egy kis felesleg, nem sok, simán le tudná adna, de lusta hozzá. Sportolni nem jár, csak nagyon ritkán. Nagyon szőrös mindenhol, hiába célozgattam rá, hogy nekem bejön ha egy pasi borotválkozik (nem kell mindenhol), de semmi reakció. Kozmetikushoz is küldeném, mert nem valami szép a bőre, de oda ő nem megy, mert az csajos.

Ezek után milyen alapon várja el hogy én mindig tipptop legyek? Oké, nem csak miatta csinálom, magam miatt is, mielőtt megismerkedtünk is ugyanígy néztem ki, de ha neki erre van igénye a másiktól, ő miért nem teszi meg ugyanezt? Vagy tényleg nekem vannak irreális igényeim?

2018. máj. 13. 22:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
61%

"Ezek után milyen alapon várja el hogy én mindig tipptop legyek?"

Vele vagy, nem?

2018. máj. 13. 22:51
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Bennem is ez a kérdés ötlött fel rögtön, mint elsőnek. Miért vagy vele? Ha eddig jó volt, most miért zavar? Miért nem keresel olyan társat, aki neked is megfelel, nem csak te neki?!
2018. máj. 13. 22:54
 3/15 anonim ***** válasza:
83%

Nekem férfiként az a sok, amit ő vár el tőled. Tőlem nyugodtan lehet rajtad egy kis felesleg, és nem kell szoliba járnod, barnítókrémet használnod, meg minden nap sminkelned. Számomra nem is vonzó, ha egy nő ennyit foglalkozik a külsejével. Persze legyen csinos meg igényes, de ne ez legyen a legfontosabb dolog ez életében.

Cserébe viszont az is száz százalék, hogy engem el nem vontatsz kozmetikushoz hat ökörrel se.

Viszont abban, hogy közösen sportoljunk, nagyon benne lennék, sőt engem egy sportos társ motivál a legjobban a sportolásra (alapból nem vagyok nagy sportember).

2018. máj. 13. 22:56
 4/15 A kérdező kommentje:
Mostanában kezdett ez el jobban zavarni, hogy kezd eloszlani a rózsaszín köd. Eddig fel se tűnt például, hogy milyen rosszindulatú megjegyzéseket tud tenni másokra (főleg lányokra), ha van rajtuk pár plusz kiló, magán persze fel se tűnik neki.
2018. máj. 13. 22:57
 5/15 anonim ***** válasza:
98%

Te választottad, nem?

"hiába célozgattam rá, hogy nekem bejön ha egy pasi borotválkozik (nem kell mindenhol)"

Egy párkapcsolatban nem célozgatni kell, hanem megbeszélni a dolgokat...

2018. máj. 13. 22:59
 6/15 anonim ***** válasza:
11%
Hmm. úgy tűnik a barátod egy normális figura. Mármint nem büdös, normális cuccokban jár. Annyi hogy szőrös. De ő megteheti mert ő pasi és jelen kultúrális körülmények között ez elfogadott.
2018. máj. 13. 23:01
 7/15 anonim ***** válasza:
89%
Felszínes gyökér a pasid.
2018. máj. 13. 23:01
 8/15 anonim ***** válasza:
73%
Telt nőként jól szájon vágnám.
2018. máj. 13. 23:04
 9/15 anonim ***** válasza:
18%

"Telt nőként jól szájon vágnám."

A fizikai erőszak aztán nagyon nőies! :)

2018. máj. 13. 23:17
 10/15 anonim ***** válasza:
94%

Ennyi szar kémiai cuccal ne kenegesd már magad több rosszat teszel mint jót.

Jó hogy igy látod, de gondolom ha elmondanád a barátodnak mindenzt leperegne róla.

Inkabb hagyd.

Nő vagyok

2018. máj. 13. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!