Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen? Egy fiúval jártam 4 napot de csak addig teccett amíg meg nem kaptam, mert mikor elkezdtünk járni egyszerűen 'kiszerettem belőle'! Bővebben lent
"nem értem magamat!"
én sem értelek téged.
Aki most tetszik, azt azért veszítenéd el, mert szakítottál a barátoddal? Hát azért egy másikat nem vesztesz el, ha még meg sincs. Így csak esélyt adsz a dolognak. Szal nem értelek.
"Egy fiúval jártam 4 napot de csak addig teccett amíg meg nem kaptam"
Akkor óvatosan fogalmazz, mert ez pont úgy hangzik, mintha 4 nap után lefeküdtél volna vele.
magamra ismerek ebből a leírásból.. tényleg önzőő dolog amit csinálunk, de sajnos nekem is ilyen a természetem h csak a 'vadászás' érdekel. és amint megkaphatok vkit.. más felé kezdek keresgélni.. de ez csak azért van mert nem vagyok szerelmes egyikbe see.. amikor szerelmes voltam, eszem ágába se volt elmenekülni a kapcsolatból.
szal tényleg a SZERELEM a kulcs.. és abban igaza van vmelyik előttem szólónak h nem kell egyből járni csak mer tetszetek egymásnak.. előbb jobban ismerkedjetek meg.. és ha megvan a kellő vonzalom, akkor érdemes.
ezért akadok ki mikor meglátom pl msnen h vki 2 nap járás után kiírja h szeretlek szívem.. pedig az a jóó ha egy kapcsolat ki tudja érdemelni azt a szót, h szeretleket mondjunk a másiknak.. nem csak úgy dobálózni vele.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!