Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tehetnek pontot a vegere ennek a gyerekes dolognak a ferjem reszerol?
Ez nem gyerekes dolog a részéről, hanem erősen nárciszta jellemvonásai vannak, és egy bántalmazó kapcsolatban élsz. Keress rá ezekre, magadra, magatokra fogsz ismerni. Ha megfeszülsz se fogod tudni megváltoztatni. Esetleg szakemberi segitséggel lehetne kicsit javítani a helyzeten, de egy ilyet nem fogsz tudni elrángatni.
Nem szabadott volna vele családot alapitani. De ezen mostmár csak úgy tudsz valtoztatni, ha kilépsz belőle. A gyereknek nagyon sokat árt, ha ilyen családban nő fel. Egy torz párkapcsolati minta lesz a szeme előtt, és ő is ezt fogja követni. Nem szabad ezt erőltetni, még a csonka család is jobb, mint ez. Neked is, meg a gyereknek is.
Állj már a sarkadra! Ha kritizálja a kaját, közöld vele, hogy oké holnap ő csinálja. Majd te kritizálod, azt sokkal könnyebb.
Egyébként meg igaza van az előttem íróknak. A gyerek miatt nem éri meg. Nem tudom mennyi idős, de azt akarod hogy kamasz korában úgy beszéljen veled mint a kutyával? Mert ezt a mintát látta?
Kezd el barátkozni a gondolattal, tervezd meg az életed, mert hidd el, van az a helyzet, amikor jobb egyedül.
És a tied ez az érzelmi zsarolás az.
Erzelmi zsarolas, bantalmazo kapcsolat.
Miket lehet ez ellen tenni mert nagyon megszeretnem allitani ezt a problemat mert a kisgyermeknek nem akarok rosszat es nemakarom hogy szetessen a csalad. Valahogy szeretnem helyrehozni a boldogsagot a csaladnak, tudom ilyen ferjet nem lehet megvaltoztatni, mint mondja o is. Nagyon osszetor belulrol mikor ezeket teszi, es megis en vagyok a hibas allitasa szerint. Pedig latja szenvedek es a siras hataran vagyok es annal jobban lenez. Nemtudom hogy legyen
Egyedül akkor sem tudsz fenntartani egy párkapcsolatot, ha az egy család - lehetne.
A férjed nem akar semmiféle békés, boldog családi életet. A gyerekkel is így fog bánni - ilyen volt az apám is.... nem volt szép gyerekkorunk.
Átölelni fáradt... eldobom az agyam.
Add be szépen a válókeresetet, egy ilyen energiavámpír nélkül sokkal boldogabb leszel.
De nem érted, hogy nem tudod megteremteni ezzel az emberrel azt a családi légkört ami a gyereknek, meg nem mellesleg neked is szükséged van? Nem tudod, kész. A férjednek valamiféle személyiség zavara van, cigánykerekeket is hányhatsz, akkor sem lesz ebből boldog család. Már ott elszúrtad hogy hozzámentél, mert nem vetted észre időben, hogy gazos a pali. Mert biztos, hogy mar előtte is voltak dolgai. De az mar mindegy, a múlton nem tudsz valtoztatni, csak a jövődön. Az meg mellette minden lesz csak nem boldog, az hótziher.
Hiába nem akarod, hogy szétessen a család, meg az is jobb, mintha ilyen lelki terrorba nő fel.
Vagy igazából az van a háttérbe, hogy nincs hova menned, nem dolgozol, aztan egyedül nem boldogulnál? Azért nem opció számodra a válás?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!