Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tudják elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tudják elfogadni a férfiak ezt a viselkedést egy párkapcsolatban? Sikerül valaha levetkőznöm ezt, vagy már örökre ezt a mintát viszem tovább?

Figyelt kérdés

Eddig minden barátom (ketten voltak) sérelmezte, hogy nem nyílok meg eléggé,továbbá, hogy én soha nem keresem őket, nem érdeklődöm felőlük és nem kezdeményezek semmiben, egyoldalúnak érzik az egész kapcsolatot. Nem tehetek róla, ilyen vagyok, legbelül szerettem őket, de folyamatos félelem van bennem, hogyha túlságosan kiadom magam vagy kimutatom, akkor egyszerűen megunnak, nem leszek már érdekes, kiszeretnek belőlem és eldobnak. Ez a legnagyobb félelmem kapcsolatban, holott még soha nem volt példa erre, senki nem használt ki és nincsenek rossz tapasztalataim vagy keserű élményeim, sőt, mindig is jól bántak velem.. de valami miatt bennem van ez a gát és mivel már a második kapcsolatomnak lett részben emiatt vége, nem tudom mit tegyek és mitől lehet ez.

A legrosszabbul az esik, hogy azt mondta a második barátom, ha igazán szerettem volna, akkor kimutattam volna és nem csak a végén kapálóztam volna és akartam volna őt annyira. (Úgy érzem életem szerelme volt, ő mégis ezt gondolja..) Hiába tudom, hogy ez nem így van, mit sem érek vele, ha ő nem fogadja el. Üresnek és érzéketlennek érzem magam és szerintem rengeteg idő kell ahhoz, hogy megszeressek valakit és ezt ki is tudjam/merjem mutatni félelmek nélkül. Ezen felül még hozom a sérelmeket is ebből fakadóan és attól tartok, hogy a következő alany már semmit nem vált ki belőlem, csak egy halvány mosolyt és mire többet is adok, késő lesz és folytatódik az ördögi kör.

2018. máj. 11. 21:12
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
28%

"Még azt akartam kérdezni, hogy azért ez kicsit nem a másik feladata is, hogy lebontsa azokat a bizonyos falakat?"

"de miért kell nekünk nőknek folyamatosan taktikázni?"

Elhiszem, hogy kényelmes ez az állapot, ez a "csináljon mindent a másik", a társad bontogassa a falakat, de neked semmit se kelljen tenni... Lehet visszafelé mutogatni a régi sérelmekre, hogy "de hát emiatt lettem ilyen", ami talán igaz is, de ha te nem akarsz megváltozni, ha kényelmesebb a múltra hivatkozva a másiktól elvárni, hogy gyógyítgassa a sebeid, akkor zátonyra fut majd minden kapcsolatod. Ez van.

És az nem taktikázás, ha megnyílsz. Az a taktikázás, amit most csinálsz. "hogyha túlságosan kiadom magam vagy kimutatom, akkor egyszerűen megunnak, nem leszek már érdekes, kiszeretnek belőlem és eldobnak."

2018. máj. 12. 13:37
 22/22 anonim ***** válasza:
18%

Te nem is AKARSZ változtatni és változni, pont.

Egyszerűbb hárítani, menekülni, zárkózni... ne várd, hogy ezt a leszrom-hozzáállást bárki elviselje hosszú távon :)

Én is zárkózott vagyok, de pont, hogy a páromnak nyitott könyv, és nem unalmas, mert nem viselkedek unalmasan.

De te így ne is várd el, hogy bárki is időt fecséreljen rád.

2018. máj. 13. 16:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!