Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lassan tényleg ott tartunk hogy a nők tartják el a férfiakat, férfiak használnak ki nőket anyagilag?
Ez egy ember típus, van ilyen nő is meg férfi is.
Családon belül nem méregetjük, hogy kinek mennyi van. Családon kívül meg mindenki fizet maga után.
Nem egy nagy ördöngösség.
Egy nő két okból "tarthat el" egy férfit:
- a férfi messze a nő által megszerezhető szinten felül van (pl. negyvenes átlagos nő - huszonéves sportos, jóképű hancúrkandúr)
- a nő nagyon szerelmes, kötődik az adott férfihoz, illetve úgy érzi, hogy megtalálta azt a pasit, akinél jobbat nem kaphatna
Ezen kívül olyan esetek vannak, amikor ez a helyzet csak átmeneti, pl. a férfi elvesztette a munkahelyét, esetleg új vállalkozást indított (ami még nem indult be), vagy egyszerűen csak még tanul. De az esetek túlnyomó részében még mindig a férfi a családfenntartó és jelenleg ez a legjobban működő modell.
Sok esetben ők ebben nőttek fel: anyu eltart, mos, főz, takarít. Nem kell otthon csinálni semmit, ülnek a gép előtt. Néha egy kis hízelgés, ha akarnak valamit, aztán minden meg van bocsátva.
Ezt viszik tovább a kapcsolatukba is.
Én ezeket a nőket nem értem, hogy miért űrik?
#8: "Én ezeket a nőket nem értem, hogy miért űrik?"
Azért nem érted, mert rosszul közelíted meg a dolgot. Azok a nők (illetve férfiak) akik eltartják a másikat, önszántukból teszik. Tehát semmit nem kell tűrniük, ezt teljesen természetesnek élik meg, sokszor még örömöt is okoz nekik, hogy ők adhatnak valamit. Legtöbb esetben arról van szó, hogy a pénzzel valami másnak a hiányát akarják kompenzálni. Ha pedig ez mindkét fél számára jó így, akkor külsősként szerintem nincs jogunk azt mondani, hogy bármelyikük is hibás lenne.
Nem fordult meg. Még mindig több kapcsolatban keres többet a férfi és az andyvajnák mellett látunk eltartott nőket és nem fordítva.
Az pedig szimplán abszurd, hogy pár tahó férfi alapján gyakorinak nevezünk valamit. Nem, nem gyakori az, hogy a férfi eltartatja magát. Ha leülök egy étterembe, elég ritkán látok olyat, hogy a nő fizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!