Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kateamstrong kérdése:

Egy nőcsábász ugye!?

Figyelt kérdés

Csak csaj ismerősei vannak szinte myvipen,akik bőven ellátják enyhén flörtös komikkal...egy bő hónapja próbál kicsikarni nálam egy randit, irtó kedves, de semmit nem tudok róla...a vipjéből ítélve meg nagyon is szeret csajozni?

vagy ebből nem kellene következtetnem semmire?!

2010. jún. 14. 13:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

13.21 Nincsenek titkaim a barátnőm előtt, azt pedig nem értem, hogy őt ez miért zavarná, hogy sok lánnyal jóban vagyok. Megadok neki mindent, és pontosan tudja, hogy szeretem. Egy jó kapcsolat alapja a bizalom, nem pedig az hogy senki más nem létezik csak mi ketten és juj még beszélgetni sem szabad senki mással.

Magamból indulok ki, és nem értem miért frusztrálja ez a kérdezőt hogy barátkozik az illető.

21f

2010. jún. 14. 13:26
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
a barátkozás, meg a flört, azért kettő.. nem tom, nekem nem jönne be. de mint már mondtam, nem vagyunk egyformák..
2010. jún. 14. 13:28
 13/16 anonim ***** válasza:
64%
Úgy indulj neki, hogy egy laza bulizós-szexes kapcsolatot akarsz, és nem fogsz csalódni. Közben sokat változhat!
2010. jún. 14. 13:29
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Talán te valamivel különlegesebb vagy, mint a többiek, pl. nem rajongod körbe és erre felfigyelt;)

Egy randiba én belemennék a helyedben. Mi vesztenivalód lehet?:)

2010. jún. 14. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
de tenyleg, 1 randi az még semmi.. de ágybabujni nem kell vele.
2010. jún. 14. 13:49
 16/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat=)

hát engem nem is zavar, hogy barátkozik, hanem az,hogy flörtöl...:(

de randink lesz, egy alkalmat megér:)

max nem veszem annyira komolyan és nem fogok csalódni,ha mégis rájövök,hogy nem tud változni:)

2010. jún. 14. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!