Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nőcsábász ugye!?
Csak csaj ismerősei vannak szinte myvipen,akik bőven ellátják enyhén flörtös komikkal...egy bő hónapja próbál kicsikarni nálam egy randit, irtó kedves, de semmit nem tudok róla...a vipjéből ítélve meg nagyon is szeret csajozni?
vagy ebből nem kellene következtetnem semmire?!
Élni tudni kell! :D Viszont az h szeret flörtölni, csajozgatni, még nem jelenti h nem megbízható 1 kapcsolatban. ;)
"életművész"
köszi a válaszokat:)
én nem tom, hogy járjak-e vele....:D
mi van, ha megváltozik?!
hat, utolsó, nem tom.. ha járok vele, ő meg minden csajjal leáll.. akkor lehet, h nem lenne vmi hosszu a kapcs. az ilyen pasi még nem élte ki magát.. én meg nem leszek rongy, akihez visszamehet a biztonsag miatt, aztan meg azt kefél, akit akar.. :S
( nem akarok vitát, csak leirtam a véleményemet )
Nemigazán értem az előttem szólókat. Rengeteg barátom van a gyengébbik nemből, szeretek flörtölni, és élvezem mikor látom/érzem, hogy bejövök egy csajnak, de soha nem csaltam meg a barátnőmet.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!