Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kérem a páromtól, hogy jövedelmezőbb állás után nézzen?
3 éve vagyunk együtt, ebből 1 éve már együtt is élünk, alapvetően nagyon jó a kapcsolatunk, egymással képzeljük el a jövőt, ő 27/F én 25/N.
Sajnos a barátomnak már 2 db "no name", semmit nem érő végzettsége van, jelenleg is már 4-dik éve jár a BTK-ra egy olyan szakra amivel nem fog tudni semmit kezdeni, és nem is akar.
Amikor már egy ideje együtt voltunk az én unszolásomra kezdett el diákmunkázni, több helyen is dolgozott, és a legutóbbi helyen felvették teljes állásra betanított munkásnak, mellette szeretné befejezni nyáron a btk-t.
Az első fizetéséből az első dolga volt egy Play Station 4-et vásárolni, halkan megjegyezném, hogy tőlem karácsonyra egy PS 3-at kapott.
Beszélünk már esküvőről, pár év múlva gyerekről, de így hogy, ha sokszor úgy érzem nekem kell mindezekről gondoskodni?
Én több, mint egy éve dolgozok, szerencsére jól is keresek (vagy inkább jól tudok takarékoskodni), de nagyon sok munkám és túlórám van abba, hogy egy év alatt félre tudtam tenni egy jelentősebb összeget, és hamarosan autót is szeretnék venni, ami a miénk lenne, de amikor arra kérem a párom, hogy legalább az átírást meg a kocsi árán felüli költségeket fizesse, azt sem tudja.
Többször fordult már elő, egy nagyobb bevásárlás után, hogy azt mondta most ő fizet, de aztán nem volt a kártyáján pénz, és még is én fizethettem, még jó, hogy volt nálam annyi. Oké ez nem nagy dolog, de kellemetlen.
Sajnos a szülei is teszik alá a lovat, még mindig támogatják anyagilag, szoktam is mondani neki, hogy távlati mama hotelben él. (Szülei 100 km-re élnek tőlünk)
Volt már többször is veszekedésünk ezekből, a hétégén újra kibukott belőlem, hogy engem nagyon zavar, hogy ő így jól érzi magát, és keressen valami jövedelmezőbb állást, vagy találjon ki valami olyat amit szívesen tanulna és el is tudna tartani belőle ha gyerekünk lesz, mert minimálbérből nem fog menni. Illetve szeretném ha elkezdene takarékoskodni, mert ha bármi nagyobb dolgot veszünk a jövőben (pl házat), szerintem úgy lenne a jó, ha nagyjából egyenlően adnánk bele. Nem vágnám a fejéhez, hogy "ez az én házam", de nőként nekem kellemetlen ez a helyzet.
Gonosz voltam vele? Jogos a "hisztim"? Mi tévő legyek szerintetek, hogy ez ne okozzon problémát a párkapcsolatunkban?
Gyerekek! Ez most valami vicc? Ennyire nyomi párosítások már nem lehetnek! Én férfi létemre meg olyan nőt vettem el, aki nem tisztel, nem szeret. Holott én felelősségteljesen gondolkodtam, a 3. diplomámat 37 évesen szereztem meg, közben 2 lakás, autó, család, gyerek, jó munkahely. Nincs káros szenvedélyem, odafigyelek mindenre. A fejem verem a falba, amikor azt látom, hogy ultra lúzer semmirekellő fiúcskákat szeret egy nő? Hhhhhá...háááát ez valami kandi kamera?
Na jó, imádd, szeresd, ápolgasd a kis lelkét, minden szexuális vágyát elégítsd ki, mind mennyiségben, mind minőségben. Közben egy életen keresztül azon töpreng, hogy mit is változtass magadon, hogy a kis házikedvenced el ne hagyjon. Sőt, még azt is nézd el neki hős szerelmesként, hogy majd megcsal egy fizetős örömlánnyal.
9-es
eddig a diákmunkáiból annyit keresett, hogy jó esetben a számlák felét kifizette, plusz kaja. a szülei azért adnak pénzt, mert amíg tanul, addig támogatni akarják.
most az első fizuja fele elment a ps4-re, másik fele elmegy újra számlákra, kajára. amikor marad pénz sajnos játékokat vesz
szóval ő e hónaptól nem sokkal keres 100 fölött (előtte 50 körül volt a keresete + kb havi 50 a szüleitől), én 240-300 között attól függ mennyit túlórázok és éjszakázok
Kérdező, amit leírtál a párodról az tökéletesen elég egy tini jellegű kapcsolathoz, ahol csak egymással kell foglalkoznotok és egy időtlen szerelmi mámorban lebegtek, egymás tekintetében elveszve. Házassághoz, gyerekhez ennyi már kevés.
Jaaaaaj, a többi férfire meg mit mondjak? Sajnos ez kortünet. Én is ismerek nem egy ilyen férfit, még negyven fölött is keresik magukat. Gondolom ilyen városi értelmiségi gyerekek. De közben egy csomó klasszikus férfit is ismerek - egy teljesen másik baráti körből. És ezek a valóban felnőttként viselkedő férfiak akár egy évtizeddel is fiatalabbak lehetnek az előző típusnál! Igazából rengeteg normálist és ugyanannyi későn érőt ismerek. Sajnálom amúgy kérdező. :(
Ha még tanul, akkor annyira nem tudna szerintem állásügyileg ugrálni.
De a leírás alapján nem tudom mennyi jövője van egy ilyen kapcsolatnak, mert nekem úgy jött le, hogy tök más típusúak vagytok. Te már gyűjtenél, takarékoskodnál házra, gyereknevelésre. Neki viszont szerintem nincsenek ilyen ambíciói, vagy szerintem jobban szeret élni a mának.
Mondjuk a savazó kommentelőket viszont nem értem, hogy miért kell a kérdező párját leszólni, nem mindenki olyan karrierista típus, és nem is várható el, hogy állandóan gürizgessen, meg gyűjtögessen, miközben elfelejti kiélvezni a jelent, a fiatalságát.
Eskuszom sajnallak, pedig az empatia csap nalam eleg szukosre van fogva. Latod, hogy nem halad, de meg azt is, hogy nem akar. Lesz egy olyan diplomaja amivel semmit sem tud kezdeni. Egyszeruen olyan keves a jovokepe, mint voroshagymaban a proletar ontudat. Erre pedig nem tudsz ugy epiteni, hogy te is boldog legyel. Most oke, szerelmes vagy meg minden, de mi van, ha ugy megszorultok, hogy emiatt gyereket sem tudtok vallalni? Vagy, ha vallaltok egy szukosebb anyagi helyzetbe akkor azt a szerelmetek ki fogja birni? Haragudni fogsz ra es magadat ostorozni, hogy miert nem leptel le amig meg nem kotottetek ossze az eleteteket hitellel vagy gyerekkel. Lassan 30 a csavo, ennel azert kicsit tobbet kene nyujtani. Foleg, hogy neked lennenek terveid es az eleresukert nem keves pluszt is vallalsz. Legalabb a szennyeset kepes kimosni?
Reszvetem. Sztem dobbants. Senki sem potolhatatlan.
kérdező, neked már van egy gyereked, erre szeretnék rámutatni.
ez pedig a párod.
ő messze nem olyan érett személyiség a leírtak alapján, mint te.
te családi házat, autót, gyerekeket akarsz, és dolgozol érte, tervezel, küzdesz.
a csávód pedig?!
első fizuból vesz egy Play Station 4-et!
no comment!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!