Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék? Bajban a barátnőm?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? Bajban a barátnőm?!

Figyelt kérdés
Barátnőmmel 10 éve legjobb barátnők vagyunk, 24 évesek, és volt neki egy hosszú párkapcsolata, előtte senki, és most van neki egy srác, fiatal a srác is, már több mint 1 éve ismerik egymást, barátok voltak, nagyon rendes volt a srác végig, kedves, törődő, de most hogy összejöttek kb 2 hónapja, azóta a srácra van hogy rátör valami idegroham és őrjöng, több cuccát széttörte már, nagyon féltékeny, átvizsgálja barátnőm telefonját, azt mondta neki a srác, ha egy fiúval is mer beszélni, széttöri az állkapcsát. Barátnőm soha nem adott okot a féltékenységre. Nagyon sokat veszekszik vele a srác, a barátnőm nem érdemli ezt meg! Egy bombanő, találna mást biztos, csak az a baj hogy nagyon szereti ezt a FIÚT! A srác régen drogozott, azóta füvezik. Félek, hogy ártana neki, barátnőm szerint sose bántaná őt, de én ebben nem hiszek. Nem tudom mit tudnék tenni, nagyon aggódom érte, már kezdi ő is átlátni a helyzetet, de nagyon bízik a változásban. Már többször beszélt a sráccal hogy változtatni kellene, de semmi. Majd meg szeretném mutatni neki ezt a kérdést és a hozzászólásokat, hátha tudok neki ezzel egy kicsit segíteni.
2018. máj. 8. 10:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

A ez a gyerekes jovanakkor sajnalom hogy kiirtam a kerdest fajta hiszti nem a felnott parkapcsolat topicba valo! Legkozelebb a tinikhez ird ezt!

Nem vagy azert hibas mert kiirtal egy kerdest hanem azert, mert nem fogadod el a valaszokat kivulalloktol.

A masik, drogos. Egy drogos nem normalis pont! Fuggetlen hogy mit mutat, abaratnod beleszeretett errol nem tehet, de arrol hogy vele van arrol o tehet egyedul, tehat osszealt egy drogossal. Aki pedig osszeall az mar ne is haragudj de buta! Te szereted a baratnod es veded holott ha jozan esszel atgondolod nem jonnel ossze egy drogossal.

En is beleszerettem egy olyan lanyba akin atment a fel varos mig volt egy kapcsolata. megse jottem vele ossze, mert van mivel gondolkoznom.

2018. máj. 8. 14:25
 12/14 anonim ***** válasza:
70%
Nem lehet okos, mert akinek van esze, az az első ütés után elmegy... a barátnőd momentán lábtörlő, sajnos, és nyilván jó az ágyban a fazon, vagy én nemtudom, miért van vele.
2018. máj. 8. 18:37
 13/14 anonim ***** válasza:
54%

Nem kell itt hisztizni, tudjuk, hogy te vagy az a barátnő, csak saját magad előtt se vállalod, hogy mekkora hülyeséget csináltál.

Egy jó barátnőm lenne ilyen helyzetben, akkor nem azt kérdezném, hogy ő mit tegyen, hogy a pasija megváltozzon. Ilyenkor az ember átmegy, és leordítja a haját a fejéről annak a hülye picának, és megfenyegeti a pasiját, hogy kezét eltöri és a se.ggébe dugja.

Az nem túl életszerű, hogy elnézed, ahogy a drogos kanja fenyegeti a barátnőd, bár picit aggódsz.

2018. máj. 8. 19:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is voltam hülyébe szerelmes, tudom milyen, mintha bilincs lenne, vonz mint a mágnes...de minek.. csak akkor tudja könnyen majd elengedni, ha igazán megijed tőle vagy megüti a fiú őt. Te beolvashatnál a fiúnak, azóta utálni fog majd és a barátnődet tiltani fogja tőled.
2019. jún. 2. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!