Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék? Bajban a barátnőm?!
A ez a gyerekes jovanakkor sajnalom hogy kiirtam a kerdest fajta hiszti nem a felnott parkapcsolat topicba valo! Legkozelebb a tinikhez ird ezt!
Nem vagy azert hibas mert kiirtal egy kerdest hanem azert, mert nem fogadod el a valaszokat kivulalloktol.
A masik, drogos. Egy drogos nem normalis pont! Fuggetlen hogy mit mutat, abaratnod beleszeretett errol nem tehet, de arrol hogy vele van arrol o tehet egyedul, tehat osszealt egy drogossal. Aki pedig osszeall az mar ne is haragudj de buta! Te szereted a baratnod es veded holott ha jozan esszel atgondolod nem jonnel ossze egy drogossal.
En is beleszerettem egy olyan lanyba akin atment a fel varos mig volt egy kapcsolata. megse jottem vele ossze, mert van mivel gondolkoznom.
Nem kell itt hisztizni, tudjuk, hogy te vagy az a barátnő, csak saját magad előtt se vállalod, hogy mekkora hülyeséget csináltál.
Egy jó barátnőm lenne ilyen helyzetben, akkor nem azt kérdezném, hogy ő mit tegyen, hogy a pasija megváltozzon. Ilyenkor az ember átmegy, és leordítja a haját a fejéről annak a hülye picának, és megfenyegeti a pasiját, hogy kezét eltöri és a se.ggébe dugja.
Az nem túl életszerű, hogy elnézed, ahogy a drogos kanja fenyegeti a barátnőd, bár picit aggódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!