Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után találkozhatok újra az exemmel?
Figyelt kérdés
8 hónapig jártunk. Én még szeretem, ő szakított. Mennyi időnek kell eltelnie, hogy tényleg barátként tudjak viszonyulni hozzá? Nem szeretném, hogy megszakadjon a kapcsolat, most viszont tényleg képtelen vagyok barátként tekinteni rá. 2 hete szakítottunk.2010. jún. 14. 09:44
1/4 anonim válasza:
Hát azt csak te tudhatod...de most kerüld el mindenképp...majd eljön az az idő remélhetőleg,amikor képes leszel nem úgy tekinteni rá,mint kedvesed.
4/4 anonim válasza:
Hát figyelj,mi 2 évig voltunk együtt,elég csúnyán váltunk szét..,azóta eltelt 1,5 év,és 3 hete beszélünk:)
Nagyon jól megvagyunk,mint barátok! Nosztalgiáztunk is egy kicsit,szinte vicces ez a helyzet.:)
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!