Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nagyon elrontottam ilyen barátnőm többet nem lesz?
Én egy félénkebb visszafogottabb férfi vagyok aki bizony pocakos és a szüleimmel lakok. Nem is akartam elhinni de összejött velem egy nő 4 évvel ezelőtt. A nő ráadásul jóval jobban néz ki mint én sokkal csinosabb egy kedves aranyos megértő lány.
De sajnos nagyon elrontottam úgy érzem az egészet nagyon kíváncsi voltam milyen lehet egy örömlánnyal lenni és hát kipróbáltam, viszont a lelkiismeret furdalásom miatt elmondtam a barátnőmnek aki persze kiakadt és ki is dobott azonnal. Próbálok visszamenni hozzá de már nem akar engem.
Lesz még valaha jobb külsejű barátnőm mint amilyen én vagyok?
Akkor meg alapból lelkiismeretesnek lenned egy olyan helyzetben ahol a másik nemnek alapból nincs lelkiismerete.
Beszélnek itt a nők mindenféle erkölcsről meg érzelmekről, érzékenységről, szerelemről, de érdekes, hogy aki nőt én eddig ismertem, mindegyik egytől-egyig lépett már félre.
És szinte mindig azok hangoztatták mennyire szerelmesek akik félreléptek és természetesen a félrelépés után. Nekik sem okoz gondot akkor neked se okozzon. Most legalább megtanultad.
#3: Nyugi, nincs üldözési mániám :) Egyszerűen nem írtad meg elég kreatívra és összetettre a sztorit. Az is elég árulkodó lett, hogy nem Jaguar hozzászólására reagáltál, aki megoldást próbált volna mondani, hanem az enyémre, amiből leesett, hogy kamu.
És ja, a poci a legfontosabb rész... :D
"összejött velem egy nő..."
Dat megfogalmazás... ilyen gondolkodás mellett nem értem h a csába birta ki eddig melletted.
Jaguar, arra még nem gondoltál, hogy rossz körökben forogsz? 45 évesen, elég nagy baráti-ismerősi társasággal, egyetlen esetről tudok, hogy a nő megcsalta a pasiját. És nem, nem vagyok naiv. Csak épp megválogatom az embereket magam körül. Talán neked is azt kellene!
Kérdező meg hülye és még csak nem is tanult belőle.
Szerintem ne remenykedj. Ha a csaj meg vissza megy nagyon buta lesz !
Ugy latom te nem a holgybe voltal szerelmes , hanem a kegyeibe. Ez eleg undorito es gaz is foleg h ilyen otvaros pcsanak meg fizettel is erte h egyutt legyetek ..
Elsonek becsuld azt ki melletted van es ne a kulseje miatt szeresd.. Az megvaltozik! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!