Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk: ti összejönnetek komoly...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk: ti összejönnetek komoly kapcsolatra egy 135-140 cm magas, normál testalkatú nővel?

Figyelt kérdés

Tehát nem a klasszikus rövid-görbe láb és furcsa arc, pont úgy néz ki, mint egy átlagos alacsonyabb lány, csak olyan magas (mély), mint egy 8-10 éves kislány.

Az is fontos, hogy komoly kapcsolatra!! Tehát bemutatod a barátaidnak, együtt nyaraltok, kézen fogva mentek az utcán.

Azt tudom, hogy ha szép az arca és nem kövér, akkor dugnátok. 😂😉

Te hány centi vagy?

Előre is köszönöm a választ!

#hátrány #alacsonyság #átlagnál alacsonyabb
2018. máj. 5. 11:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, meg tudom saccolni, mivel ismerek 150 centis lányt.
2018. máj. 5. 11:57
 12/16 anonim ***** válasza:
22%
Meg tudom saccolni, kb. 2 fejjel lehet alacsonyabb nálam. Imádnám, de túl alacsony lennék neki a 170 centimmel.
2018. máj. 5. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:
55%

Persze. A feje búbja a gyomorszájam fölé ér 15 centivel :D

31/f

2018. máj. 5. 12:09
 14/16 anonim ***** válasza:
90%

Persze. És a legtöbb pasi is. Társadalmilag elfogadottabb, ha egy nő alacsony. Az, hogy egy csomó alacsony nő ismerősöd nem talál pasit, nem azért van, mert alacsonyak. Ismerek szép nőket, akiknél 1-2 naponta feltűnik egy udvarló, mégis előadják, hogy ezért vagy azért nem kellenek senkinek. De, kellenek.

Az egyik csaj ismerősöm 145 centi, szóval megtudom saccolni, hogy mekkora a 140 :D

2018. máj. 5. 15:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Simán össze jönnék vele.Volt majdnem ilyen alacsony barátnőm (az más kérdés hogy meg is csalt :( )De az olyan romantikus amikor le kell hajolnom hozzá hogy megcsókoljam,de azzal sincs probléma fel kéne emelnem.:) 180 cm vagyok.
2018. máj. 5. 19:28
 16/16 anonim ***** válasza:

15: +1!!! :)

Volt barátnőm 150 cm. Bőven oda tudott úgy bújni hozzám, hogy a feje teteje az állam alatt legyen én ezt nagyon imádom/tam. Barátok mondták is, hogy olyan aranyosak vagyunk így. ^.^

Szintén megcsalt engem is. :( 184 vagyok.

Összejönnék persze, amúgy sem a magasság számít, hanem a személyiség. De ha szimpla felszínesség mentén mozgunk, akkor az alacsonyabb lányok nekem elsőre nagyon is bejövősek. :P

2018. máj. 6. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!