Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes lettem SP-be. (Éder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem SP-be. (Éder Krisztián, énekes) Voltam egy koncertjén, és a szemembe nézett, amikor énekelt! (? )

Figyelt kérdés
Szerintetek lehet vmi köztünk? Hogyan tudnék vele beszélni? Írtam már neki üzenetet, de még nem válaszolt. Biztos ő is zavarban van. Mit tegyek?
2010. jún. 13. 23:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
*még + véletlenül
2010. jún. 15. 22:48
 32/38 fiibsz válasza:
22:42-es ez teccett xD
2010. jún. 16. 14:02
 33/38 anonim ***** válasza:
47%

Te kis tini lány, SP a tini fiúkat szereti, sőt SP minden olyan embert szeret akinek van 3. lába, kortól függetlenül. Biztos rád nézett? Rövid a hajad? Lehet azt hitte kisfiú vagy.

amugy meg már ez a gykér bzi senkiházi nyálas végbélnyilás is ad KONCERTET? Ma már minden s*ggfejből lehet népszerű "sztár" Magyarországon, csak egy a lényeg: VAGY buta pi csának kell tűnnöd (lsd.: bármelyik magyar mostani "celeb") VAGY ha "fiú" vagy, akkor muszály szeretned a fiúkat és máris a tinik javarésze maguk alá pisál. És akkor csodálkozunk,hogy ilyen elkorcsosult világot élünk, ahol nem számit már a nemi identitás? Ez a következő generáció? Ebből tényleg globális felmelegedés lesz!

20/L

2010. jún. 21. 00:36
 34/38 A kérdező kommentje:

"A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 00:36"

Te egy alul szocializált s*eggfej vagy!

Mi a bajod a melegekkel? Én lány vagyok, de attól még bánthat az, ahogy beszélsz róluk!

Ne itt akard megváltani a világot! Nem azért tartunk ott, ahol vagyunk, mert vannak melegek, hanem azért mert vannak olyan tolerálatlan s*eggfejek mint te!

2010. jún. 22. 11:33
 35/38 anonim ***** válasza:
21%

Oh, hát elnézést, hogy normális vagyok és nem tartom természetesnek, hogy két férfi rolytosra k.rják egymás s.ggét. Mellesleg, kedves, az ilyen diszb.zik rosszhatással vannak a felnövő gyerekekre. De remélem, hogy majdan a TE gyerekeid is a saját nemükhöz fognak vonzódni.

Vannak rendes, normális melegek is, akik nem azt "reklámozzák", hogy de milyen k.rva jó b.zinak lenni, azokkal semmi baj, el vannak a maguk is világában. De, hogy még legyen valaki akkor s.gg, hogy ezzel "toborozzon" is..

Mellesleg, Te s.ggfejezel le, és én vagyok az alulszocializált? De ha Téged ennyire rosszul érintett szerény véleményem kinyilvánitása SP-ről és a többi hasonszőrűről, ezúton kérek Tőled elnézést, remélve, hogy nem tiportam bele, naiv, gyermeteg lelkedbe.

2010. júl. 15. 17:53
 36/38 anonim válasza:
67%
Képzeld engem meg át is ölelt az egyik dedikáláson....nem hiszem h lesz valami köztetek(köztünk sm lett semmi!:)))
2011. febr. 5. 15:17
 37/38 anonim ***** válasza:
Bocs kérdező de a melegektől fogunk ki halni :D nem a normális válaszolóktól. Plasztikázd át magad fiuvá és akko beléd szeret de ne siess most tomival vannak együtt :p
2012. jan. 19. 15:05
 38/38 anonim válasza:
Álljunk meg egy pillanatra...SP kb 3 éve nincs a képernyőn és egyre több ber veszi észre hogy milyen idióta lehet hogy csak nekem tünt fel és csak én gondolom így de akkor is ,nézzük pl Fluor-t Sp lakótársa volt és elköltözött onnan .És hasonlítsuk össze a két férfit ! Fluor sikeres lett ,SP meg mindent az aljárol kezd "fotós" lett ami az énekléstől igazánessze áll.Utálom amikor azt énekli ,,a nevem SP lehet ismerős neked" <-- szánalom egy gyerek.
2015. márc. 7. 20:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!