Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerelmes lettem SP-be. (Éder...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes lettem SP-be. (Éder Krisztián, énekes) Voltam egy koncertjén, és a szemembe nézett, amikor énekelt! (? )

Figyelt kérdés
Szerintetek lehet vmi köztünk? Hogyan tudnék vele beszélni? Írtam már neki üzenetet, de még nem válaszolt. Biztos ő is zavarban van. Mit tegyek?
2010. jún. 13. 23:03
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
59%
ó te jó ég bisztos,hogy zavarban van,amúgy sík hülye vagy
2010. jún. 13. 23:46
 12/38 anonim ***** válasza:
78%
A szemedbe nézett?? Szúrd ki mondjuk kilinccsel...
2010. jún. 13. 23:46
 13/38 anonim ***** válasza:
100%

"Biztos ő is zavarban van"

tuti,most is emészti magát

2010. jún. 13. 23:55
 14/38 anonim ***** válasza:
66%
Késő van menj aludni, Jóccakát
2010. jún. 13. 23:57
 15/38 anonim ***** válasza:
67%
Hát ha fiú vagy akkor nagyobbak az esélyeid, lányként szerintem felejtsd el.
2010. jún. 14. 00:15
 16/38 anonim ***** válasza:
100%

Miután kiröhögtem magam és miután magamhoz tértem a kérdés elolvasása után, válaszolnék erre a nevetségesen szánalmas, naiv ám egyben aranyos kérdésre.

Ha nem tévedek a 15 éves kor közelében mozoghatsz. Valószinűleg fanatikusan rajongsz érte, ezért amikor még ráadásul a szemedbe is nézett, egyből felcsillant a remény sugara, hogy közöd lehet hozzá. De sajnos most nagyon el kell, hogy szomoritsalak kedves tini lány/fiú... A tekintete nyilvánvalóan véletlen tévedt pont rád... Hidd el, hogy ezt a "nevetséges, hogy énekes titulust kapó fiatalembert" egy cseppet sem érdekled, hiszen rajtad kivül 1000 meg egy lányra téved igy a tekintete, pont azért, hogy a hozzád hasonló naiv kislányokat igy megbolonditsa, még nagyobb rajongó tábort kialakitva ezzel.

várd meg még válaszol, ha válaszol. Amúgy mit irtál neki?

De ne várj semmit tőle, szerintem.

2010. jún. 14. 00:58
 17/38 anonim ***** válasza:
68%

Biztos ő is zavarban van.

Ezen szakadok XDXD, egyébként ha fiú lennél több esélyed lenne

2010. jún. 14. 08:08
 18/38 anonim ***** válasza:
fake kérdés am:D
2010. jún. 14. 09:13
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
Gyűrűt nem dobott? Édes Istenem... xD
2010. jún. 14. 09:17
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
biztos zavarban volt... sőt, abbahagyta a koncertet, hogy még tovább a szemedbe nézzhessen -.-
2010. jún. 14. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!