Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes lettem SP-be. (Éder Krisztián, énekes) Voltam egy koncertjén, és a szemembe nézett, amikor énekelt! (? )
"Biztos ő is zavarban van"
tuti,most is emészti magát
Miután kiröhögtem magam és miután magamhoz tértem a kérdés elolvasása után, válaszolnék erre a nevetségesen szánalmas, naiv ám egyben aranyos kérdésre.
Ha nem tévedek a 15 éves kor közelében mozoghatsz. Valószinűleg fanatikusan rajongsz érte, ezért amikor még ráadásul a szemedbe is nézett, egyből felcsillant a remény sugara, hogy közöd lehet hozzá. De sajnos most nagyon el kell, hogy szomoritsalak kedves tini lány/fiú... A tekintete nyilvánvalóan véletlen tévedt pont rád... Hidd el, hogy ezt a "nevetséges, hogy énekes titulust kapó fiatalembert" egy cseppet sem érdekled, hiszen rajtad kivül 1000 meg egy lányra téved igy a tekintete, pont azért, hogy a hozzád hasonló naiv kislányokat igy megbolonditsa, még nagyobb rajongó tábort kialakitva ezzel.
várd meg még válaszol, ha válaszol. Amúgy mit irtál neki?
De ne várj semmit tőle, szerintem.
Biztos ő is zavarban van.
Ezen szakadok XDXD, egyébként ha fiú lennél több esélyed lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!