Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki hogy viseli hogy a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogy viseli hogy a párja egesz nap dolgozik? Kivagyok borulva.

Figyelt kérdés

Az en párom 8-22oraig dolgozik heti 4napot általában hétvégén is , most a héten 6ot... nagyon kiakaszt egy idegroncs vagyok ettol este haza esik es kb már alszik is reggel meg már rohan dolgozni , most például felhívott hogy vasárnap is dolgoznia kell mert munkatársa szabin lesz , én meg kiakadtam!

pedig nem akarom bántani de nehezen viselem

2018. máj. 4. 22:00
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Járok sportolni , vannak hobbiaim , de ettol függetlenül nekem szar hogy a párom este látom es kb 1ora az az ido amit alvás elott egymásra tudunk fordítani , amikor szabadnapos dög fáradt meg is értem meg hétköznap mivel általában akkor szabad énis fáradt vagyok , nem egy unatkozó itthon ülô nő vagyok felre értés ne essék , de gondolom aki komoly es szerető kapcsolatban él annak igen is neha napján felmegy a pumpa amikor a párja már 5.napja reggeltől estig dolgozik.
2018. máj. 4. 23:53
 12/24 A kérdező kommentje:
Amúgy gondolom nincs csajod ha ilyeneket irogatsz hogy egy vita után kiraknad a csajt ...mesében van olyan hogy valaki valamiért nem akad ki a másikra ;)
2018. máj. 4. 23:56
 13/24 anonim ***** válasza:
0%
Ne menjen fel mert egy törtetõ férfi pont ezért menekül az ilyen nõktõl,én nekem volt hasonló,màr ismerkedés elején bontottam a kontaktot.
2018. máj. 4. 23:56
 14/24 anonim ***** válasza:
0%
12-es de van(õ is nagyravàgyó,karrierista),és hidd el ha hepciàskodna a melóm végett akkor azonnal kidobnàm,mivel nagyképûnek hangzik,bàrmikor tudok ismerkedni szóval nem esek kétségbe.
2018. máj. 4. 23:58
 15/24 A kérdező kommentje:
Oké de x évnyi együtt éles után is képes lennel egyből dobni ? Én nem hiszem ... hidd el amúgy nem vagyok hepciáskodo, csak szimplán nem tetszik hogy hagyja hogy dolgoztassak a szabad napján es ki se fizetik ez nem nagyra vágyas meg nem a pénzről szól
2018. máj. 5. 00:12
 16/24 anonim ***** válasza:
81%

Esküszöm nem értem, hogy minek ugrottak neki ennyien a kérdezőnek... Nyilván az ember egy párkapcsolatban sem szűnik meg önálló, szuverén férfiként/nőként létezni és vannak saját céljai, tervei stb. Ha már hosszú éveket tanult, rengeteg időt, pénzt és energiát beleölt, akkor azt nem fogja hagyni kárba veszni, hanem kihasználja a tudását. Ha szereti is a munkáját, akkor az egy külön öröm, hogy azzal foglalkozhat és szeretne is benne fejlődni, illetve pénzre is szükség van stb., stb....Ez mind érthető, semmi baj nincsen vele. Ugyanakkor mi a franc értelme van egy kapcsolatnak, ha a két félnek nincsen elég ideje egymásra? Hm? Mert az tök jó, ha az embernek lehetősége van az önmegvalósításra és beteljesítheti az álmait, ezt elismerem, de ha emellé már nem tud beszorítani egy kapcsolatot, akkor minek akar egyáltalán kapcsolatot?...ugyanis egy kapcsolatban szükség van minőségi együtt töltött időre, nem csak annyiból áll, hogy férfi-nő megeggyezik, hogy “akkor mi mostantól egy pár vagyunk”, néha szexelnek és ennyi. Egy kapcsolatért is kell dolgozni, kellenek a közös programok, beszélgetések és az érzelmeket is fenn kell tartani. Ha nincsen idő egymásra, akkor szerintem az már régen rossz... Nem mondom, hogy könnyű és választani sem az, de valamilyen szinten rangsorolni kell, akár tetszik, akár nem.

Tudom, hogy ez nem könnyű, mert ezer dolog van, amire oda kell figyelni és időt kell rá szánni, a munkák között sem tud csak úgy válogatni az ember, pénz is kell stb., de igenis fontos az együttlét és engem is zavarna, ha a kérdező helyében lennék. Én is nagyon szeretem a munkámat, mindig erre vágytam és meg is dolgoztam érte, imádom, ugyanakkor mégis igyekszem úgy intézni a dolgaimat, hogy a páromra is jusson idő. Szerencsére ő is így gondolkozik és eddig mindketten ki tudtuk vitelezni ezt, rugalmasabb munkahelyünk van, max. egy-két durvább időszak volt, amikor még az egyetem és a tanulás is jelen volt az életünkben, akkor jóval nehezebb volt mindenre időt szakítani és ez rajtunk is meglátszott... Kérdező én abszolút megértelek és igazából egy beszélgetést tudok tanácsolni, más megoldás szerintem nem nagyon van. Persze, foglald le magad, keress új hobbit stb., ez tényleg jó, csak attól még nem tölthetsz több időt a pároddal és gondolom neked erre lenne szükséged. Beszéljétek meg, hogy téged mi bánt, mi a probléma, ezt ő hogyan látja, mi a véleménye, mit érez stb., majd próbáljatok meg egy megoldást keresni pl. lenne-e lehetősége hasonló munkát vállalni, amit szeret, szintén eleget keres vele, de rugalmasabb, több szabadidővel járna vagy egyáltalán ő szeretne-e váltani stb., ezt mind meg kellbeszélni.

2018. máj. 5. 04:17
 17/24 anonim ***** válasza:
68%

Kérdező, a párod szereti csinálni ezt a munkát? Különben meg muszáj lesz lefoglalnod magad valamivel, hogy ne agyalj. Elhiszem, hogy nehéz, de most nektek ezzel kell megküzdenetek. Vagy megy, vagy nem érdemes folytatni.

Ha szereti a munkáját, akkor ezt le kell nyelni, hogy ez ilyen, ha nem szereti, akkor más a helyzet, akkor keresni kell megoldást, más lehetőséget, ami nem ilyen.

2018. máj. 5. 07:08
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Ez akkor se lenne normális, ha jól keresne, de így meg egyenesen nevetséges. Tudod mikor dolgoznék napi 14 órát 200 eFt-ért. Családot tuti nem alapítanék vele, amíg nem keres egy normális munkát.
2018. máj. 5. 13:11
 19/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolso én is ezt érzem
2018. máj. 5. 22:05
 20/24 A kérdező kommentje:
Nyilván nem erről van szó , teljesen megfelel az igényeimnek sőt ! De az akkor sem jó hogy alig vágyuk együtt ! Nem értem mit nem lehet ezen felfogni ?!?
2018. máj. 5. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!