Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hibám hogy engem SZERET?
Már több mint 8hónapja szakított a párom az exével. (3hónapos volt a kapcsolatuk, és az utolsó 1,5hónapba MINDEN NAP összevesztek!!! A párom részéről egy nyári kapcsolat volt...) A csajt ismerem(osztálytársam).
Igazi váratlan szerelem volt. Egyikünk sem keresett kapcsolatot és egymásra találtunk.
Mindkettőnk kezén gyűrű van már... Komoly a dolog. Nagyon jól megvagyunk. Kiegyensúlyozott kapcsolatunk van.
Egy pont van benne ahol mindig elpattan a húr: az exe.
Én egyikkel sem tartom a kapcsolatot, nem szeretem, mert oka volt a szakításnak.
De a barátom exe párszor kitalált valamit hogy keresztbetegyen.
A legutóbb addig mesterkedett hogy úgy látszódjon a párom a szemembehazudott. (Úgy állította be mintha találkozni akart volna vele a párom hogy vásárolgassanak.) Átverve éreztem magam. Nem tudtam mit mondani. A párommal amikor beszéltem annyit tudtam mondani hogy már nem érdekel elegem van. Ekkor a párom hangján hallottam hogy megijedt és félve/szomorúan annyit kérdezett: szakítani akarsz? Nem, szeretem Őt és tudom hogy szeret és nem csalna meg!! Ha ez a nő nem lenne nem kellene állandóan azt figyelni mikor miben mesterkedik és a párommal ezen "összekapni" (nem veszekszünk)
Mindig én borulok ki, én vagyok ideges miatta!
Mit tehetnék??:( Baj hogy engem tényleg szeret és nem mi nem veszekszünk hanem megbeszélünk mindent??
lolwut?
Ha a .exe állandóan összeomlaszt, az az ő hibája, valószínűleg vírusos.. De ezt most ténmyleg nem értem? Mi lenne a te hibád ilyenkor, meg teli vagy ellentmondásokkal. Először írod, hogy azt mondtad eleged van belőle, utána meg hogy nem tudtok összeveszni mert mindent megbeszéltek..
Egyszerű, amit ő mondd, ne hidd el neki, amúgy valószínűleg birtoklási vágya van.
"és aranyosak":DDD lol
Amúgy kérdező: az h az "ex" elfogadhatatlanul viselkedik az egy dolog... őt le kell rendezni, vagy te egyedül, vagy pároddal együtt, h szálljon le rólatok...
Egyébként ha "tudom hogy szeret és nem csalna meg!! " akkor te MIN idegeskedsz???
Bízz a párodban, azt a nőt meg szard le magasról (már elnézést:P).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!