Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jó ötlet lenne ezek után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jó ötlet lenne ezek után elvinni a barátnőmet egy újabb kis vakációra? Szerintetek?

Figyelt kérdés

22 éves fiú vagyok. A barátnőm 18 éves. Tavaly július fele elmentünk a balcsira nyaralni, a húgom, bnője a bnőm és én. Amikor megérkeztünk a hotelba, és mentünk volna le első nap ebédelni, a szemben lévő szobából akkor vonult ki 4 csaj. Ők mentek tovább, én még visszamentem valamiért, és a másik szobából az egyik csaj is lemaradt. Amikor indultam volna utánuk, megállított a lány, és annyit mondott, hogy már amikor megérkeztünk, a teraszról látta, hogy ezen a nyáron én vagyok az, aki kell neki. Úgy nem mondtam rá semmit, mondom jól van. A további napokban ez a négy lány mindig ott volt, ahol mi voltunk. Balatonparton, szállodában a medencénél, esti sétákkor, vagy akár a vízben, mindig ott voltak. És a lányt cseppet sem zavarta, hogy a barátnőmmel vagyok, viszont a barátnőmet annál inkább zavarta, a lány érdeklődése felém.

Amikor velem volt a bnőm, akkor is ugyan úgy beszélgetésbe akart velem elegyedni, vagy esti sétáknál amikor összefutottunk, folyamatosan flörtölt velem. Persze nem biztos, hogy idén nyáron is lenne ilyen, vagy ehhez hasonló, de a barátnőmet nem nagyon érintette jól a lány szó szerinti nyomulása.(És a húgom meg a bnője össze is barátkoztak velük 2-3 nappal azután, hogy megérkeztünk, szóval voltak úgymond velünk eleget!)Merjem elvinni? Vagy lehet hogy nem is szívesen jönne a múltkori csalódás miatt? Szerintetek? Előre is köszi!

2010. jún. 13. 21:16
 1/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle. 1 év után már benne is nyilván tisztázódott, hogy szereted őt. Ha magadban nem tiszta az ügy, akkor érdemes elgondolkodni.
2010. jún. 13. 21:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Én szeretem őt...Hát már lassan 3 éve együtt vagyunk...Csak akkor az a nyár...vagyis vakáció...nem igazán volt neki az az igazi vakáció.És nem akarom, hogy megint tegyük fel miattam ne élvezze az együtt létet:)
2010. jún. 13. 21:24
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha legközelebb ilyet mond egy lány, feleld azt, hogy neked a barátnőd kell, ha még nem esett volna le neki. Gyakorlatilag nem utasítottad vissza.
2010. jún. 13. 21:30
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem beszéltem vele személyesen...Mármint...

Beszéltem vele, de kettesben sosem, csak akkor, amikor is siettem, mert már előttem mentek. De akkor meg nem mondtam neki semmit...Amikor meg találkoztunk, mondta egyszer, milyen hülye fejet vágtam amikor először találkoztunk. Hát, lehet mondani kellett volna neki, de annyira nem lehetett szőke..bár szerintem cseppet sem hatotta meg. De letámadott, akkor lehet még hülyeséget is mondtam volna...

2010. jún. 13. 21:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Először mindig próbáld az udvarias, de határozott visszautasítást, a második alkalommal az jön, hogy a nem melyik részét nem értette. Harmadszorra pedig küldd a barátnődet, hogy magyarázza el.
2010. jún. 13. 21:38
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha abból nem ért, hogy a barátnőddel lát, miért venne egy jól van-t visszautasításnak?
2010. jún. 13. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:

Magamban mondtam a jól van-t.

Nem mondtam akkor neki semmit.

2010. jún. 13. 21:44
 8/8 anonim ***** válasza:

Nézd egy kicsit női logikával: Ha nem viszed, azt fogja hinni, hogy meg akarod csalni.

Nem túl jó ötlet nem vinni.

2010. jún. 13. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!