Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért beszél más lánnyal?
Sziasztok, párommal 4 és fél éve vagyunk együtt, mindketten 20 évesek vagyunk, ő pár hónappal fiatalabb nálam.
Most a hosszú hétvége előtt, csütörtökön rairt egy lányra, aki egyébként a munkatarsa, és leepites miatt kirugtak.
Beszélgetnek beszélgetnek... Hosszú hétvégén baratomnal voltam végig, egy szót nem ejtett erről a lányról... A lánynak akivel beszélgetett, ugye megkerdezte barátomtol hogy mit csinál a 7vegen, és mondta, hogy dolgozik, ezért nem is fog tudni írni... - tehát ezzel én ugy gondolom, hogy letagad engem-
Meg volt, hogy képet kuldozgettek egymásnak és akkor írta rá a barátom, hogy aranyos és hogy 'pacek' kis fej...
Nem tudom, ilyen a 4ev alatt meg nem fordult elő soha, hogy más lánnyal ilyen módon beszéljen, és ebből az esik a legrosszabbul, hogy nem említ meg engem, mint barátnőjét, párját, hogy vele vagyok..
Másik, meg hogy szerintem nem fog megcsalni, amit nagyon is remélek, mert szerintem én azt nem bírnám ki :(
Miért beszél vele? Igazából nem is az zavar, hanem az a 2 dolog, amit leirtam, meg hogy neki ír reggel ha felkel, nekem meg nem :(
Google a barátom:
pacek
szleng szótár
(pacekosan) jó, jól, ügyesen, vagányan stb.
"Pacek a pólód."
szleng szótár
Honnan tudod, hogy mit ír neki?
Mert tök gáz, ezek szerint folyamat ellenőrizgeted. Különben honnan tudnád, hogy a 4 év alatt nem volt ilyen.
Most igazából még okod is volt rá, mert most az egyszer "rajta kaptad", kivételesen nem hiába nézted meg.
Szóval ez mindenképp gáz, erről a dologról nem ártana leszokni, ha normális párkapcsokatot akarsz.
Ami a barátod illeti, szerintem tetszik neki a másik csaj, azért "tagadott le ". Különben simán megmondta volna mivel/kivel tölti a hosszú hétvégét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!