Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthetö az aggodalma. De csak számomra sértöek ezek vagy másnak is rosszul esne?
A párommal 1honapja vagyunk együtt.
Megvolt a szex.
.jó is Vele...és ott is aludtam már nála.
Természetes hogy védekezünk gumival.
De sziven ütött amikor veszólt hogy "többször ellenörizzük a gumit. Nem akarom hogy terhes legyél sem most sem késöbb"
- persze èn sem. De ez nekem olyan sértö volt és nagyon fájt.
Plusz a mäsik.
Ott aludtam és gondosan figyel rá hogy semmi cuccomat ne felejtsem nála.
Ma is mondta hogy " a lepedödet húzd le. A telefontöltöd rakd el"
Én24.
Ö30.
Érdekes = ketyós
Bunkó.
Önző.
Kihasznál.
Megaláz.
Megalázod te is saját magad, ha ennyivel beéred.
Kezdesz belerúgni? Itt az ideje kidobni. Később csak rosszabb lesz és szakítani is nehezebb. És még mindig jobb, mint amikor TE belezúgsz ő meg kidob.
Törödik velem és minden órában keres...aggódik értem.
És a családommal is szeretett vna találkozni.
Bemutatott a barátainka és lesi minden óhajomat...a kedvemben jár...nem beszél velem csúnyån csak valami más amióta szexeltünk...
Nem tudom eldönteni hogy Ö változott vagy én vagyok érzékenyebb mert már érzelemmel vagyok iránta.
Ideges vagyok most is
És nem tudom mit tegyek.
Ö akart velem járni és hónapokig tepert utánam....de valami más...
Nem szeretném megmondani neki hogy érzek iránta.
Az nekem megalázó lenne mert kimutatnám a gyenge oldalamat s nem akarom hogy támadási felületet kapjon ha úgy alakul.
Ha mégis szeret azt akarom hogy Ö mondja ki elsönek.
Kérdező helyesen megfogalmazva, vannak emberek, akik elől nem rejteget.De! lehetnek, akik elől igen.És a tettei erre mutatnak.Nem fog minden információval ellátni egy szexpartnert.És te csak Ennyi vagy.
A szeretgetése is csak annak szól, hogy feküdj le vele, amikor neki jó.
Láss, ne csak nézz!
Érthető, csak szex vagy neki.
A troll, akinek nincs "ő"-je... xD Egyél!!!
Ha neked ez mar szeretet, akkor bele sem merek gondolni, hogy milyen labtorlonek hasznalod te magadat egy kis szeretetmorzsaert.
Hazi maszturbator vagy maximum.
Mielőtt dugtatok, ő nem volt neked senki. Megdughatott, most már parasztabb. Neked meg szarul esik, mint ahogy anyukádtól jobban szarul esne, ha beszólna, mint egy idegentől az utcán.
De soha nem fogom megérteni, hogy az ilyenbe hogy lehet belezúgni. Aki így beszél velem, attól kiszáradok, tuti nem dug meg többször. Te meg még gyerekes játszmákat is tervezel - lehet, nem is érdemelsz jobbat.
nem lehet, hogy van neki másik nője is??
nekem ez gyanús, hogy szerető vagy csak, és nem is tudsz róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!