Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűség:létező fogalom?

Figyelt kérdés
Pasik! Létezik olyan, hogyha igazán szerelmesek vagytok valakibe, hűségesek tudtok maradni, még sok év után is? Mit tehet egy nő, hogy ne laposodjon el a párkapcsolat, mi kell a jó szexen, megértésen, jó kajákon kívül? Tapasztalaton alapuló válaszok előnyben!
2010. jún. 13. 19:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves 2:52-es!

Egyáltalán nem vagyok csúnya. De tudom, hogy egy idő után a külső már másodlagos. Előtérbe kerülnek a belső tulajdonságok. Nem is értem a hozzáállásodat. Bár amilyen önző vagy... Az a baj, hogy a nők nem a Te típusodat keresik? Na puff... Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye...:)

2010. jún. 14. 11:54
 12/13 anonim ***** válasza:

lol:D

A példád nagyon tetszik:))) engem megnyertél vele:)

Na off vége.

A kérdésre válaszolva: igenis létezik!

Én megfordulok az utcán egy szép nő után, akkor is ha barátnőm mellettem van, pedig szeretem:) Szemmel nem válik az ember hűtlenné:)

Egyébként igazad van, a hűség mindenkinek az önálló döntése. Független attól, hogy mit tud adni a párod. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy megcsaljam, még szex-ajánlatot is utasítottam vissza:))

Bízz benne, szeresd és beszéljetek/nevessetek sokat egymással, akkor nagy baj nem lehet:) A többi már csak rajta múlik.

2010. jún. 15. 14:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Annyira szeretnek az emberek általánosítani, és ezzel csak saját butaságukat és korlátoltságukat bizonyítják. Igen is, van hűséges férfi, és nő is. Emberfüggő, helyzetfüggő. Ha meg szeret a párod, és leéltek békességben, boldogságban 20 évet, miből gondolod hogy egy fiatalabb pipiért odaadná mindezt? Azért gondolod mert nem bízol benne, és ez a baj. Csak azért mert vannak hűtlen férfiak, nem mind az, és ez nőben is igaz. A barátom is csalta a feleségét velem, én is csaltam a férjem vele, de mégsem gondolom hogy ne lehetne köztünk tökéletes bizalom, amennyiben tanultunk az előző hibáinkból. Sőt olyat is ismerek, akit megcsaltak, megbeszélték a dologkat, és azóta nagy a békesség, és a bizalom is teljesen helyre állt. A hasonlatoddal élve, ha te még csak possadt vizet láttál életedben, attól még van tiszta is, csak max nem találkoztál vele.
2010. jún. 15. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!