Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűség:létező fogalom?
Kedves 2:52-es!
Egyáltalán nem vagyok csúnya. De tudom, hogy egy idő után a külső már másodlagos. Előtérbe kerülnek a belső tulajdonságok. Nem is értem a hozzáállásodat. Bár amilyen önző vagy... Az a baj, hogy a nők nem a Te típusodat keresik? Na puff... Tudod, ha a kacsa nem tud úszni, attól még nem a víz a hülye...:)
lol:D
A példád nagyon tetszik:))) engem megnyertél vele:)
Na off vége.
A kérdésre válaszolva: igenis létezik!
Én megfordulok az utcán egy szép nő után, akkor is ha barátnőm mellettem van, pedig szeretem:) Szemmel nem válik az ember hűtlenné:)
Egyébként igazad van, a hűség mindenkinek az önálló döntése. Független attól, hogy mit tud adni a párod. Soha meg nem fordult a fejemben, hogy megcsaljam, még szex-ajánlatot is utasítottam vissza:))
Bízz benne, szeresd és beszéljetek/nevessetek sokat egymással, akkor nagy baj nem lehet:) A többi már csak rajta múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!