Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hűség:létező fogalom?
Szerintem személyfüggő is. Én rosszabb kapcsolatban is képes voltam hű maradni. De tudok olyat aki tökéletes kapcsolatban sem. Persze minden befolyásolható, de csak maga tudja az ember ezt megtenni. Te hiába akarod h hű legyen a pasid, ha ő nem akar az lenni. Bennem is felmerül sokszor h jó lenne esetleg mással, főleg h aránylag sok csajnál is volna lehetőségem, de általában türtőztetem magam. Pedig volt már h a csaj bilinccsel érkezett meg hozzám este, meg jó ideig iwiw-ről is sokan vettek fel msn-en h megismernének, de aki hűséges akar maradni, az képes is rá. Aki meg nem akar, vagy nem érzi fontosnak, esetleg csak hajtja a kalandvágy, annak meg nagy csábítás sem kell azért h ne maradjon hű. De természetesen sokat tehetsz érte azzal ha minél több szempontból képes vagy a barátod számára azt adni amire csak vágyhat. Ha úgy érzi nem találhat nálad jobbat magának, akkor is meg fogja gondolni mit cselekedjen.
"életművész"
19:25
Büszke lehetsz rá, hogy ilyen tág a fantáziád, de sajnos a valóságértéke nulla annak amit írsz. Okosnak hiszid magad és mondod és mondod...életművész?? hol élsz ember? A saját mesevilágodban? Ébredj fel, te p.öcs
Rosszul gondolod édesem. Most mondok egy teljesen őszinte dolgot: te vagy csúnya vagy, és találtál valakit aki elfogad, vagy egyszerűen csak valahogy megkaptál egy olyan férfit aki állandóan kételyekben tart, hogy mikor veszíted el, és ezért szeret. Nem tudom.
De TÉNY, hogy mindig ti vagytok azok, akik hűtlenek. Ha az ember kicsit megnyílik, kicsit őszintébb, és kifejezi az érzéseit, nem mászik a másik nyakára, egyszerűen csak őszintén elkezd beszélni az ÉRZÉSEIRŐL, akkor már rögtön nem férfi, és nem alkalmas semmire. Ezt művelitek, és így gondolkodtok. Nem lehet veletek beszélgetni semmiről szinte, emberi kapcsolatokról meg főleg nem. Mert ha szóba jönnek az én érzéseim, és azok az érzések nem ez a macsósan leszarok mindent típus, akkor nem vagyok férfi, hanem papucs vagyok. Ez itt a probléma, hogy egy bunkó, kőszívű parasztnak kéne lennem ahhoz, hogy az egyben szép, és intelligens nőket magam mellett tartsam.
Mondják, hogy az emberek nem változnak...de tudod mit? Igenis változnak. Csak én rohadtul nem fogok megváltozni értetek, csak azért sem. Ha csak szex marad, akkor csak szex. De nem fogok megváltozni azért, mert ilyen szemét elvárásaitok vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!