Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hűség:létező fogalom?

Figyelt kérdés
Pasik! Létezik olyan, hogyha igazán szerelmesek vagytok valakibe, hűségesek tudtok maradni, még sok év után is? Mit tehet egy nő, hogy ne laposodjon el a párkapcsolat, mi kell a jó szexen, megértésen, jó kajákon kívül? Tapasztalaton alapuló válaszok előnyben!
2010. jún. 13. 19:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
én ilyen fiú vagyok, am ez is emberfüggő. Van, akinek mindent megadhatsz, de semmit nem fog értékelni, de van, akinek egy mosollyal is egy hétre megadsz mindent, amire szüksége van. Én inkább az utóbbi vagyok, de vannak elvárásaim. Ha azok teljesítve vannak (nem olyan h a lánynak rossz legyen, csak olyan, ami neki is jó és ő is akarja, és nem pl. szex) akkor minden rendben megy :)
2010. jún. 13. 19:12
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Én lány vagyok, de a párom ilyen. 8 éve együtt vagyunk, soha még csak egy szép lány után sem fordul meg. A legfőbb dolgok, amiket ezért adok neki, hogy maximálisan megbízhat bennem ugyan úgy, tisztelem, szinte a gondolatait is kitalálom hogy mire vágyik, mindenben mellette állok, és rengeteget beszélgetünk. A legapróbb nézeteltérést is megvitatjuk, hogy ez ne legyen nagyobb. Lehet ez mind közhelyesen hangzik, de ezek fontosabbak annál, hogy milyen kajával várom haza.
2010. jún. 13. 19:20
 3/13 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem személyfüggő is. Én rosszabb kapcsolatban is képes voltam hű maradni. De tudok olyat aki tökéletes kapcsolatban sem. Persze minden befolyásolható, de csak maga tudja az ember ezt megtenni. Te hiába akarod h hű legyen a pasid, ha ő nem akar az lenni. Bennem is felmerül sokszor h jó lenne esetleg mással, főleg h aránylag sok csajnál is volna lehetőségem, de általában türtőztetem magam. Pedig volt már h a csaj bilinccsel érkezett meg hozzám este, meg jó ideig iwiw-ről is sokan vettek fel msn-en h megismernének, de aki hűséges akar maradni, az képes is rá. Aki meg nem akar, vagy nem érzi fontosnak, esetleg csak hajtja a kalandvágy, annak meg nagy csábítás sem kell azért h ne maradjon hű. De természetesen sokat tehetsz érte azzal ha minél több szempontból képes vagy a barátod számára azt adni amire csak vágyhat. Ha úgy érzi nem találhat nálad jobbat magának, akkor is meg fogja gondolni mit cselekedjen.

"életművész"

2010. jún. 13. 19:25
 4/13 anonim ***** válasza:
15%
csajok körében sztem ez a fogalom ismeretlen.
2010. jún. 13. 19:33
 5/13 anonim ***** válasza:
71%
Képzelem milyen pasi lehetsz, ha így vélekedsz utolsó. Biztos sok okot adtál.
2010. jún. 13. 19:34
 6/13 anonim ***** válasza:
37%

19:25

Büszke lehetsz rá, hogy ilyen tág a fantáziád, de sajnos a valóságértéke nulla annak amit írsz. Okosnak hiszid magad és mondod és mondod...életművész?? hol élsz ember? A saját mesevilágodban? Ébredj fel, te p.öcs

2010. jún. 13. 19:34
 7/13 anonim ***** válasza:
25%
persze, hogy létezik a hűség: én pl. sosem fogok más márkájú motort venni, mint ami most van. ha viszont párkapcsolatra értetted: akkor nem értem a kérdést
2010. jún. 13. 19:54
 8/13 A kérdező kommentje:
A párom 32 én 26 vagyok. Megtaláltuk egymásban az igazit. De a férfiakból sosem hal ki a vadászösztön. Később, amikor már öreg leszek és csúnya :), elképzelhető, hogy nem fog annyira kívánni, mint most. És ha akkor jön egy szebb, fiatalabb, és felkelti szexuálisan az érdeklődését... Nem tudom, olyan nehéz ez, annyira másképp gondolkodunk mi nők, mint ti férfiak...Hiába próbálok megadni mindent, úgy érzem a hűség az ő egyéni döntésén alapul, mint ahogyan az én hűségem is a saját elhatározásomon alapul. Vagy rosszul gondolom?
2010. jún. 13. 19:57
 9/13 anonim ***** válasza:
68%

Rosszul gondolod édesem. Most mondok egy teljesen őszinte dolgot: te vagy csúnya vagy, és találtál valakit aki elfogad, vagy egyszerűen csak valahogy megkaptál egy olyan férfit aki állandóan kételyekben tart, hogy mikor veszíted el, és ezért szeret. Nem tudom.

De TÉNY, hogy mindig ti vagytok azok, akik hűtlenek. Ha az ember kicsit megnyílik, kicsit őszintébb, és kifejezi az érzéseit, nem mászik a másik nyakára, egyszerűen csak őszintén elkezd beszélni az ÉRZÉSEIRŐL, akkor már rögtön nem férfi, és nem alkalmas semmire. Ezt művelitek, és így gondolkodtok. Nem lehet veletek beszélgetni semmiről szinte, emberi kapcsolatokról meg főleg nem. Mert ha szóba jönnek az én érzéseim, és azok az érzések nem ez a macsósan leszarok mindent típus, akkor nem vagyok férfi, hanem papucs vagyok. Ez itt a probléma, hogy egy bunkó, kőszívű parasztnak kéne lennem ahhoz, hogy az egyben szép, és intelligens nőket magam mellett tartsam.

Mondják, hogy az emberek nem változnak...de tudod mit? Igenis változnak. Csak én rohadtul nem fogok megváltozni értetek, csak azért sem. Ha csak szex marad, akkor csak szex. De nem fogok megváltozni azért, mert ilyen szemét elvárásaitok vannak.

2010. jún. 14. 02:52
 10/13 anonim ***** válasza:
*és ezért szeretED
2010. jún. 14. 02:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!