Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igénytelenség, ha este már nem fürdök a barátoméknál, mert otthon megfürödtem?
A párom 19-20 körül ér haza, akkor vesz fel engem és megyünk át hozzá. 5 perc kocsiút.
Sokszor van, hogy én előtte itthon gyorsan lefürdök, mert náluk 4-en vannak, korán mennek dolgozni, és későn érnek haza, így, hogy ne kelljen várni rám, elintézem otthon a fürdést.
A párom eleinte csak vonta a száját, mostmár meg is jegyezte, hogy náluk is le kéne fürödnöm, mert ez igénytelenség. SEHOVA nem megyünk, az az 5 perc kocsiút van, amíg átérünk hozzá, és aztán ottani ruhába vagy pizsamába öltözök és kb. alszunk mert másnap korán kel.
Amikor fogatmosok sokszor átmosok azért magam, de szerinte ez így igénytelenség.
Tényleg az?
Neki az.
Más véleménye, meg nem értem miért számít.
Én mindig reggel fürdök le, este "koszosan" fekszem le. Van aki ettől is totál ki tud akadni, de ez az én dolgom.
Sok furdes art az immunrendszernek es a borodnek
Oruljon mem nala fogy a viz es villany
Egyáltalán nem az.
De én úgy gondolom (ha amúgy épelméjű), hogy nem ez a fő baja veled. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!