Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom együtt tanul egy lánnyal minden nap?
Nem tudok huzamosabb időt tölteni olyan nővel kettesben, aki nem jön be. Van amikor ez kötelező, de a tanulás nem ilyen.
Tehát a "nem az esetem" része szerintem kamu. Az már más kérdés, hogy a kuki bekerül-e a punciba, de simán meglehet, hogy tényleg csak tanulnak.
Nem tudom jártál-e egyetemre, de vannak olyan egyetemek és szakok, ahol tényleg tanulni kell.
Végezz el egy villamosmérnökit csúszás nélkül a BME-n, akkor megtudod, hogy mennyit kell tanulni.
Végezz el egy orvosit az SZTE-n...
Nem az anglisztika, kommunikáció és marketing...stb büfé szakokat kell általánosként nézni. Ahogy nem is a nyíregyházi főiskolát vagy a gábor dénest...
Vannak emberek, akik tényleg akarnak kezdeni valamit az egyetemmel. Ilyenkor pedig tanulni kell, részt venni a külön projektekben, építeni az ismeretségi kört. Nem tudjuk, hogy a csóka melyik egyetem melyik szakán miket csinál, de kiindulni a minden nap részegen tivornyázó diákokból nem feltétlen jó alap.
Jah, vizsgaidőszak után még órákat chatelni mert ugye alaposan át kell tárgyalni az eredményeket... 😂
Gondolom összesen ketten járnak arra a szakra, senki más, hogy csoportba verődve tudjanak készülni, ha valaki esetleg nem érne rá. Nem, mindig csak kettesben a szobában. Teljesen hihető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!