Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak fiúk, szerintetek? (lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak fiúk, szerintetek? (lent)

Figyelt kérdés
Szóval a kérdés az lesz hogy ez tetszik-e nektek srácok és hogy mit gondoltok róla? Szóval tegyük fel hogy van egy barátnőtök, szeretitek ő is titeket és minden (mondjuk) este megkérdezi hogy milyen volt a napotok, hogy hogy éreztétek magatokat, ha bármi gondd van szívesen segít nektek, ha valahova el kell menni szívesen elkísér.Ha elmondotok neki valamit ő megért ilyenek. Ez most csüngőség vagy akkor az a lány nektek barát,szerető és lelkitárs is egyben?
2010. jún. 13. 13:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát ez ne mcsüngősség a za csüngösség ha hivogatod, zaklatod ha meghalgatod és ugymond " ápolod a lelkét" az csak jó. Bár találnék ilyen lányt...
2010. jún. 13. 13:27
 2/10 anonim ***** válasza:
Jelen esetben ez a lány, aki gondolom te vagy, szeretője is, ennek a fiúnak?
2010. jún. 13. 13:28
 3/10 A kérdező kommentje:
igen, szeretem a barátom és ő is engem, ezelőtt héten elkísértem vérvételre és utána rosszul volt és ez valahogy mégjobban összehozott minket így lelkileg és kíváncsi voltam hogy most akadák vagyok hogy folyton segítek neki meg hát persze ő is nekem, csak kicsit olyan rosszul érzem magam nehogy ragadós legyek... :S
2010. jún. 13. 13:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez így tök jó, ahogy van.
2010. jún. 13. 13:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy lányként írok, de ha jól értem a kérdést, itt magadról írsz (te vagy a lány-javíts ki, ha nem így van:))

Én ilyen beállítottságú vagyok, és sajnos úgy tűnik, a "mai fiúk" azt szeretik, ha néha kicsit hárpia is vagy...sajnos enélkül unalmas egy kapcsolat. Saját példa...néha a sarkára kell állnia a lánynak. 21/L

2010. jún. 13. 13:47
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem kell hárpia,én örülnék,ha ilyen barátnőm lenne.

18 F

2010. jún. 15. 08:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Csatlakozóm az elöttem szólókhoz! Én is ilyen barátnőt szeretnék...
2010. jún. 15. 08:57
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én is áldanám a sorsot, ha ilyen barátnőm lenne, ehelyett alig foglalkozott velem, majd szakított:( Kicsit tett csak tönkre...
2010. jún. 15. 09:34
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez még nem csüngősség, ez egy normális párkapcsolat alapja kéne legyen, én legalábbis mint férfi ezt teszem még olyanokkal is akikkel semmi párkapcsolat jelleg nincs.
2010. jún. 15. 10:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Hárpia stílus csak nektek kell! Meg a jól meg mondjátok mi a frankó stílus, meg a keménykedés! Amúgy meg ha ezt a "sarkatokra állást" túlzásba viszitek, az is csak idegesítő tud lenni. Ilyenkor nekünk is egyre több védekezést fel kell vennünk, több konfliktus alakul ki! Kinek jó ez? Amúgy nagyon sok nőben kialakul ez a Hárpia-idegőrlő-mindig történjen valami-soha ne legyen nyugalmi állapota. Amire nekünk is jó keményen fel kell készülnünk, és ez elég fárasztó! Túl fárasztó!
2010. jún. 15. 10:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!