Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kimerjek menni a barátommal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kimerjek menni a barátommal a strandra?

Figyelt kérdés

Két hete vagyunk úgymond együtt, és ma kihívott strandra... van is kedvem menni, mert vele akarok lenni, viszont az elvette teljesen a kedvem, hogy nagyon fehér vagyok (nem szeretem a napot, így nem fekszem ki napozni, a szoliba meg még nem jutottam el), és híztam is elég sokat, dagi vagyok.

Szerintetek gáz? Lemondjam? Nagyon nem jól nézek ki fürdőruhába, mi van, ha kiábrándul belőlem???

2010. jún. 13. 11:53
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszi szépen!!! :-)

Hamarosan indulunk... :-D

2010. jún. 13. 14:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Na, gondolom már kint vagytok, de én még csak most jutottam el a kérdésedig:) Jól teszed, hogy kimentél vele, én is csak ezt akartam ajánlani. Amúgy ha nem mész ki a strandra, akkor sosem fogsz tudni lebarnulni:D Szóval:) Meg amúgy is , érezd jól magad!!
2010. jún. 13. 14:41
 13/13 A kérdező kommentje:

Köszi:-)))

Most értem haza, nagyon jó volt!!!:-))))))) Nagyon köszönöm, hogy bíztattatok,mert megérte elmenni!:-))))

2010. jún. 13. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!