Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha a legjobb barátnőm tetszik a barátomnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Amit tudni kell rólam: 22 éves lány vagyok, 5 éve együtt a barátommal. Ő messze tanul, és ezért még nem élünk együtt.

Pár napja történt, hogy a barátom elég rendesen berúgott, és azt mondta, hogy a legjobb barátnőm milyen jó nő. Persze reggel semmire nem emlékezett. Úgy gondoltam, hogy kiderítem, hogy mi is történik, mivel ha őt kérdezem, kitérő választ adna. Ezért mikor aludt, megnéztem a telefonját ha csúnya dolog, ha nem.

Láttam, hogy pár hónapja a fent említett legjobb barátnőmnek írogat, hogy “Micsoda nő, micsoda combok!” És hogy milyen sok jó pozitív tulajdonsága van, “imádja, szereti”. Reggel írtam a barátnőmnek, mert azért láttam, hogy nem kezdett ki a barátommal, de mégsem mondta meg neki, hogy szálljon le róla, mert itt vagyok én is. Persze összevesztünk, hogy nem szólt arról, hogy a barátom több héten át írogatott neki, főleg, hogy nagyon jól tudja, hogy idénre tervezzük az összeköltözést. Elárulva érzem magam a barátnő részéről is, de ami a legfájóbb, hogy a barátom ennyire sem tisztel, hogy ne írogasson a barátnőmnek.

Félek, hogy ha kiderül, hogy megnéztem a telefonját, a barátom ki fog dobni anélkül, hogy megbeszélhetnénk ezt normálisan.

Mit tegyek szerintetek? Nagyon elárulva érzem magam és szeretném ezt helyrehozni, ha lehet

2018. ápr. 23. 22:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

# 8-as vagyok

Annyit hozzáfűznék még, hogy valóban tiszteletlen veled szemben a barátod, és ez a nyálcsorgatás már átlépte bőven a haverkodás határát.

Ha még nem szóltál róla neki, ill a barátnőddel tudsz beszélni, eljétszanáma helyetekbe, hogy ki is kezd vele a csaj, megnézném, meddig megy el... Aztán az arcába vágnám, hogy tudsz róla.

Bár ez is önmagában elég, szóval nehoyg már az legyen a bajod, hogy mit fog szólni. Azt is mondhatod, hogy a csaj szólt róla, a lénxegen nem változat. Az pedig a barátod viselkedése..

2018. ápr. 24. 18:54
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
22 éves vagy.Min gondolkodsz?
2018. ápr. 25. 14:42
 13/14 anonim ***** válasza:
0%

– Mi az, ami ön szerint hiányzik a mai nőkből?

– A gerinc hiányzik. Nincs tartásuk, önbizalmuk, büszkeségük. Prostituálódnak a belső bizonytalanság miatt: azért, hogy megkapják a szeretetet. Meg akarnak felelni másoknak – nem önmaguknak –, hogy elfogadják őket. A magánytól való félelem miatt szereznek maguk mellé valakit, akivel aztán társas magányban élnek tovább. Egy nő ne a férfi, hanem maga miatt legyen nő! Ha nem tudja megélni a nőiességét, a gyerekeinek is rossz mintát közvetít.

miért maradunk meg a posványban, a rossz kapcsolatban, munkahelyen, ahol kihasználnak minket?

– Mert nem mernek váltani, újba belevágni, és ez a férfiakra is érvényes. Egy kapcsolat lezárása fájdalommal jár, amit igyekszünk elkerülni. A legtöbb ember érzi, hogy valami nem stimmel. De inkább áthárítja a felelősséget a rohadt világra, az egzisztenciális nehézségekre, a szemét anyára, az alkoholista apára. Pedig rossz mintákat kaphatunk a szülőktől, de rajtunk múlik, mit kezdünk az életünkkel – ami rövid.

– És milyennek kellene lennünk? Milyen az igazi nő?

– Az igazi nő mosolygós, sugárzik. Ápolt, igényes. A kisugárzás a legfontosabb, de ahhoz belső béke kell. Sokan csak cipelik a nemüket, szinte teherként – én úgy hívom őket: nőneműek. Érdemes megnézni, mennyi hölgy jár görnyedten. Nem büszkék a mellükre, rejtegetik. A mell a nő egyik éke, ha erre sem, hát mire büszke? Nagyon kevés a boldog nő. Nézzen csak szét a barátnői között, meglátja a megfelelő arányt!

2018. ápr. 26. 20:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Összekuszálva

Jó könyv, hasonló helyzet

2018. júl. 21. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!