Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apukaja ugyanugy viselkedik velem, mint az ex baratnovel. Nektek rossszul esne?
Sziasztok!
A baratom volt baratnoje naluk lakott tobb evig (baratom szuleinel) es egyszercsak gondolt egyet es elkoltozott.
Mikor en osszejottem a baratommal, hamar beilleszkedtem. Es mondta is az apuka par honappal kesobb, hogy ugy szeret engem, mintha a lanya lennek. Ezt tobbszor hangoztatta es nagyon jol esett. Tudni kell, hogy o vegtelenul kedves ember es szinte mindenki szereti. Nem reg viszomt neztuk a baratom telefonjaba kozosen a kepeket, azonban ott volt egy kepernyofoto arrol az sms-rol, amit a baratom apukaja kuldott a volt baratnonek. Az allt benne, hogy rosszul esett neki, hogy elment, mert a sajat lanyakent szerette...
Szoval... aki bekerul a csaladba, mindenkinek ezt mondja? Ez igy nem tul hiteles. Igazabol rosdzul esett, mert elmondasa szerint annyira nem szerette a lanyt az apuka. Megis ezt az uzenetet irta es gondolom akkor ugyanigy mondogatta neki, mint nekem. Tudom, hogy ebbol nem kellene problemat csinalnom. Nektek ez rosszul esne? Nyilvan nem fogom megszolni erte, nem fogom a baratomnak sem elmondani. Csak megis igy... nem erzem azt, hogy tenyleg igy erzi, mert barki kerulhetne a csaladba, ugyanezt mondana neki. Ti mit csinalnatok? Mindketten harminc fele vettuk az iranyt a baratommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!