Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm kiakadt és haragszik rám, h nem pályázok meg diplomás állásokat holott nincs is diplomám, ti ezt értitek? 25f
#10: Műszakira járok, vannak infós barátaim és náluk pont, hogy a tapasztalat kell. Elhiszem, hogy csodás módon pont belefutottál egy kivételbe, de nem ez a jellemző.
A #9-es válaszom lepontozójának üzenem, hogy ha nagyon akarja, átküldöm neki az önéletrajzom és nyugodtan kereshet nekem olyan melót, ahova nem felelek meg! :D Az első havi fizetésem felét átutalom neki.
Inkább azt látja nem vagy tökös,az élethez tök kell.
Nekem most lesz meg a diplomám(IT-s vagyok),de már 8 éve dolgozok fejlesztőként és soha nem volt gond.
A nők nem szeretik a töketlen gyáva palikat,férfiatlanok nekik.
Középvezetőként simán mehetsz diplomás melóra,mert van tapasztalatod.Vezetőként illene tisztában lenned az énmárka építéssel plusz,hogy sokkal fontosabb a tapasztalat mint a diploma.
Próbáld meg,sokkal jobban tudnál keresni.
De 16-os,sokszor beleírjàk a diplomàt àllàshirdetésbe,mégse volt gondom eddig.
Mindig a legjobb cégéknél dokgozok,nagy multinàl.
Amúgy ne szidd az önfejlesztést,mert a magyarra ràfér eléggé durván.
Énmàrka építés,kommunikáció,pszichológia,hogyan tàrgyalj.
Ezekkel kellene tisztàban lenni és nem szabópétereznél,aki kicsit sikeresebb mint a magyarok 90%-a.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!