Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom állandóan panaszkodik, negatív, hogy lehetne ezt elviselni?
3 műszakban dolgozik, ha korán kell kelni az a baja, ha éjszakába kell menni, akkor az a baja, és sajnos rajtam vezeti le, bunkón beszél velem meg a semmitől is kiabál... Mert vettem egy cipőt és amikor kérdeztem, hogy szerinte milyen, akkor hagyjam már békén, leszrja a cipőt, mit ért ő a cipőkhöz, nem nő, különben is minek költöm a pénzt, stb. Ordítozva.
Már mondtam neki, hogy ha ennyire nem jó ott neki, akkor keressen másik munkát, de nem akar. Érettségije van, OKJ, nyelvvizsga, felnőttképzésre esze ágában sincs menni, szakmát se akar tanulni, mert neki nincs rá szüksége...
Komolyan, az ilyennel mit lehet ilyenkor kezdeni? Én értem hogy rossz a műszakolás, de könyörgöm, más is műszakol, sőt, 12 órázik meg még lehetne sorolni és gyanítom nem vergődik így napi szinten...
Gondolom régebben nem ilyem volt!?
Az emberek negatívan is változhatnak!
Eleve milyen kapcsolat az olyan, ahol bmelyik fél ordibál/üvöltözik a másikkal.
Vagy ez így csak nekem tűnt fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!