Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
"Milyen munkahelyen dolgozik ez a hapsi???"
Jó kérdés, azt írta, multi.
De ha üzletfeleket kell szórakoztatni ,akkor sem gondolom, hogy az ágyuk végében kell aludni is...
Most olvasom, amiket írtatok, sok igazság van benne.
A végzettségem? Lényegében egy nem piacképes főiskolai diploma:(
Nagyon sok ismerősöm dolgozok a legsikeresebb cégeknél sok éve, de érdekes egyiknél sincs hetente céges buli. Maximum havonta és akkor is pénteken, hétvégén!!!! valamint 1-2, nem több. Nem tinik ők, hogy buliztassák őket hetente.
Valami nagyon nem stimmel a pároddal ...
14! Szerintem is. Szerintem sumák f sz a férje.
Szerdán?????
Basszus, ilyen melóhelyre megyek én is.
Na és még mennyi lány fog ebbe a zsákutcába belefutni. Jóképű dögös pasi, és az enyém...engem szeret... én is tip-top trendi lány vagyok...Úristen, mi vagyunk az álompár... :D :D :D
Tényleg nem rosszindulatból mondom, de a környezetemben az összes, mondom mégegyszer, az összes álompár vagy elvált, vagy a férfi félrekefél.
Ha egy pasit körberajongják a nők, ott már baj van ha az töketlenül elutasítja őket, főleg úgy, hogy hozzá van szokva a Kánaánhoz. Addig egy átlagos férfi küzd, érzi a dolgok súlyát (most az értelmes, becsületesekről beszélek). Én elhiszem hogy a külsőtől nedvesedik a bugyi, de az éremnek két oldala van. Férfiként sosem keveredtem komolyabb kapcsolatba "bombázó" lányokkal, pedig volt rá lehetőségem, sőt, még akár a mai napig lehetne. Valahogy nem vitt rá a lélek hogy kihasználjam őket, komoly kapcsolatra meg nem éreztem őket biztosnak. A feleségem külső szemlélőnek átlagos, de nekem tökéletes. Sem ő, sem én nem megyünk félre, tiszteletben, szeretetben élünk... és ez a lényeg.
18, igazad van.
Az a rossz, hogy el van kú rva az élete:(
(Egyébként én az átlagnál dekoratívabb lány voltam, de nem bombázó. A férjem pedig átlagos külsejű, melósruhás, és jó ez így. Neki is főiskolája van, csak ő így tudott kihozni valamit belőle, szervizesként. Én örülök neki, mert kisebb neki a kísértés, mint jóképűen és öltönyben-nyakkendőben, irodista csajok között:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!