Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megcsal?

Figyelt kérdés
Tíz éve vagyunk együtt, 6 év együtt járás után házasodtunk. Most van egy 1,5 éves és egy 2,5 éves gyerekünk. A férjem szolid, csendes férfi volt mindig is. Közgazdász egy multinál, nagyon jóképű, 38 éves, én 3 évvel vagyok fiatalabb. Otthon vagyok a két gyerekkel, ő is imádja a kislányainkat. Viszont mi mintha a sok éjszakai gyereksírás, éjszakázás miatt eltávolodtunk volna egymástól. De nem is szaporítom a szót, a lényeg, hogy kb. egy éve többször volt, hogy céges repi vacsora miatt később jött haza, este 11 felé. Gondoltam, belefér, multi cég. Ezek most egyre gyakoribbá váltak, és van, amikor olyan a multicéges rendezvény, hogy szállodában tartják, és ott is kell aludni. Állítólag nem bújhat ki alóla, rossz néven veszi a főnökség. Az az igazság, hogy amikor normál időben jön haza (fél 6-kor, mert megyeszékhelyen dolgozik 50 km-re), akkor is újabban ideges, türelmetlen (a gyerekekkel soha, csak amúgy). Én felszedtem pár kilót, a házban is széjjelség van, de fáradt is vagyok nagyon. De most gyakoribbak a vállalati dolgok miatti kimaradozások, sokszor reggel még nem tudja, csak délután szól telefonon. Kellene félnem?

2018. ápr. 19. 09:49
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Szállodában tartják és ott kell aludni? Egy másik városban? Érdekes.

Én rákérdeznék valakire a cégnél..

2018. ápr. 19. 09:54
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

"Ott kellett aludnom a könyvelőmnél."

By Jóbarátok

Attól,hogy gyerekeitek vannak még nem kéne megszűnni házastársaknak lenni.

2018. ápr. 19. 10:10
 3/19 anonim ***** válasza:
Ezt így látatlanban nem lehet tudni,mert 2 variáció van,vagy megcsal,vagy egyszerűen a töke tele van,és nincs kedve hazamenni.Egyik se jó ebben a témában.Ha ideges,türelmetlen nem feltétlenül más nőt jelent,mert ha beleszerelmesedett volna valakibe,és szárnyalna a boldogságtól,azt észre lehetne venni,másképp viselkedne otthon is.Ez lehet egy szimpla olyan dolog lesz,hogy elege van ebből a családi életből.Én azért megkérdezném ilyen alkalmakkor mikor elmegy,hogy melyik szálloda,és felhívnám a recepcióst,hogy ezt a tagot keresem,kapcsolja.Ezeken felül pedig leültetném egy székre,hogy akkor most teljesen őszintén beszéljünk,mindenki mondja el mi a gondja.
2018. ápr. 19. 10:11
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Nyomozd ki a cégnél, igaz-e
2018. ápr. 19. 11:02
 5/19 anonim ***** válasza:
"Én felszedtem pár kilót, a házban is széjjelség van, de fáradt is vagyok nagyon. De most gyakoribbak a vállalati dolgok miatti kimaradozások" - ezt te magad írtad. Ha más írná, mit mondanál neki? Ugye, nem azt, hogy minden oké, álomnő vagy?
2018. ápr. 19. 11:12
 6/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tudom, hogy házastársaknak kell(ene) maradni, és tudom, hogy nem vagyok most álomnő (a vicc, hogy azért repi nő voltam én, akivel villoghatott régebben).

Ne ítéljen el senki, annyi minden volt, szülőm halála, betegség, és teljesen belassultam, én sem tudom, mi van velem. Segítségem nincs.

Erre ilyen összefüggésben nem gondoltam (látszik, hogy naiv vagyok), hogy ha nő van a dologban, akkor pont nem ideges itthon, hanem inkább a föld felett járna.

Bazi nagy hullámvölgy ez most. Szüleim már nem élnek, igazából senkire nem számíthatok. Nekem ő nagy támaszt jelent.

2018. ápr. 19. 12:19
 7/19 anonim ***** válasza:
50%
Jóképű, jó egzisztenciával... hát kedvesem, te egy csapdában vagy most, persze ebbe te sétáltál bele. Ennek ez az ára. Ő élni fog innentől kezdve is, főleg ha már belekóstolt a sikerbe. Viszont neked marad a háztartás és a gyerekek. A baráti körömben több jóképű férfi van, akiknek a barátnőikre anno minden lány irigykedett. Aztán azóta pontosan az történt ami veled. A jóképű férjek ultra sikeresek a nőknél, aztán szép lassan elcsábultak. Így lettek az akkori királynőkből megtört asszonyok, de valahol így marad a mérleg egyensúlyba. Azért azt tudomásul kell venni, hogy a "jóképű férfi" kategória akkora előnyökkel jár az "átlagos férfi" kategóriához képest, hogy ha azt mondjuk egyszer élünk, azt lehetetlen nem kihasználni. Ráadásul a férfiak 99%-a ott lent gondolkozik. Sorry.
2018. ápr. 19. 13:28
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Lesz ott hamarosan harmadik gyerek is ha igy haladtok! De a ferjednek mastol...100% hogy van valakije.
2018. ápr. 19. 14:00
 9/19 anonim ***** válasza:
27%

7-es, nagyon jól megmondtad, és őszintén.

Amúgy a rokonságunkban is ilyesmi van, mint kérdezőnél.

Igen, a mérleg egyensúlyát az adja, hogy egykor bombázó, ma szarra se való asszonyka ugye nem a kenyérre való gépsonkát, de a kenyeret sem tudná megkeresni. És hát ez van.

Abban kellene reménykedni, hogy amíg csak dugópajti(k) van(nak), addig az csak szex. De ha megfogja valami egy nőben, ha beleszerelmesedik (mert most ne haragudj meg, kérdező, de mondjuk mert a lénye egy üdítő jelenség, mert rend van nála, amikor megy hozzá, mert van rendszer az életében, mert intellektuálisan is partner,), na szóval ha bele is szeret, akkor leszel nagyon nagy szarban.

Mondanám, hogy kapd össze magad, de ez elcsépelt. Egyik kicsi, másik pici, gondolom, tornázni sincs időd, ilyenkor max. a fogmosás és a hajmosás meg a zuhanyozás fér bele. Segítséged nincs, hát az van akkor, hogy el vagy tartva (arról nem írtál, hogy visszamennél dolgozni, hogy egyáltalán van-e hova visszamenni munkahely), akkor ez a "kirakat", babázhatsz, és nem kell enned a kefét, hogy miből lesznek kifizetve a számlák.

Az a baj, hogy hosszú távon ez megbetegíthet.

Nekem SOHA nem kellene jóképű férj, azoknak sokkal több a kísértés a mindennapokban. Kicsit fölfelé választottál, akkor még a szépséged "elvitte a hátán" a dolgaidat, én sajnállak, mert fiatal vagy. Igazán pedig akkor foglak sajnálni, amikor a gyerekeid leválnak (nagyon hamar eltelik az a 15-20 év).

2018. ápr. 19. 14:02
 10/19 anonim ***** válasza:
35%
Hat igen 35 evesen mar igencsak elhulltak a kerdezo szirmai....eleg kinos,de a ferje meg siman talal fiatalabb not aki “rendbe”van, es ha ugy vesszuk ez a sok hazon kivul toltott ido is mutatja!Nalunk kizart lenne hogy a ferjem vagy en mashol aludjunk! Milyen munkahelyen dolgozik ez a hapsi???’ :D
2018. ápr. 19. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!