Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal?
Szállodában tartják és ott kell aludni? Egy másik városban? Érdekes.
Én rákérdeznék valakire a cégnél..
"Ott kellett aludnom a könyvelőmnél."
By Jóbarátok
Attól,hogy gyerekeitek vannak még nem kéne megszűnni házastársaknak lenni.
Köszönöm a válaszokat.
Tudom, hogy házastársaknak kell(ene) maradni, és tudom, hogy nem vagyok most álomnő (a vicc, hogy azért repi nő voltam én, akivel villoghatott régebben).
Ne ítéljen el senki, annyi minden volt, szülőm halála, betegség, és teljesen belassultam, én sem tudom, mi van velem. Segítségem nincs.
Erre ilyen összefüggésben nem gondoltam (látszik, hogy naiv vagyok), hogy ha nő van a dologban, akkor pont nem ideges itthon, hanem inkább a föld felett járna.
Bazi nagy hullámvölgy ez most. Szüleim már nem élnek, igazából senkire nem számíthatok. Nekem ő nagy támaszt jelent.
7-es, nagyon jól megmondtad, és őszintén.
Amúgy a rokonságunkban is ilyesmi van, mint kérdezőnél.
Igen, a mérleg egyensúlyát az adja, hogy egykor bombázó, ma szarra se való asszonyka ugye nem a kenyérre való gépsonkát, de a kenyeret sem tudná megkeresni. És hát ez van.
Abban kellene reménykedni, hogy amíg csak dugópajti(k) van(nak), addig az csak szex. De ha megfogja valami egy nőben, ha beleszerelmesedik (mert most ne haragudj meg, kérdező, de mondjuk mert a lénye egy üdítő jelenség, mert rend van nála, amikor megy hozzá, mert van rendszer az életében, mert intellektuálisan is partner,), na szóval ha bele is szeret, akkor leszel nagyon nagy szarban.
Mondanám, hogy kapd össze magad, de ez elcsépelt. Egyik kicsi, másik pici, gondolom, tornázni sincs időd, ilyenkor max. a fogmosás és a hajmosás meg a zuhanyozás fér bele. Segítséged nincs, hát az van akkor, hogy el vagy tartva (arról nem írtál, hogy visszamennél dolgozni, hogy egyáltalán van-e hova visszamenni munkahely), akkor ez a "kirakat", babázhatsz, és nem kell enned a kefét, hogy miből lesznek kifizetve a számlák.
Az a baj, hogy hosszú távon ez megbetegíthet.
Nekem SOHA nem kellene jóképű férj, azoknak sokkal több a kísértés a mindennapokban. Kicsit fölfelé választottál, akkor még a szépséged "elvitte a hátán" a dolgaidat, én sajnállak, mert fiatal vagy. Igazán pedig akkor foglak sajnálni, amikor a gyerekeid leválnak (nagyon hamar eltelik az a 15-20 év).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!