Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom rondán beszél. Folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom rondán beszél. Folyton istenemez (k. Rv. Isten) és már nagyon zavar. Vallásos vagyok, a családom is, ciki amikor együtt eszünk vagy közős program van. Nem tud leszolni a káromkodásról. Mi a gyógyír?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 17. 22:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
52%

én ateista vagyok, és hasonlóan beszélek, mint a párod.

ez segít a stresszoldásban, és mivel szerintem nincs isten, nem hinném, hogy bárkit megbántanék vele, még a nagy hívőket sem, mert őszintén szólva, csak azért nem fogok másképp beszélni, mert x., y. hívő.

én sem várom el, hogy ők változtassanak a viselkedésükbe, mert én ateista vagyok.

leben und leben lassen!

2018. ápr. 18. 06:50
 12/18 anonim ***** válasza:
87%
Eretnek! Vágd ki nyelvét a jó qrva istenit neki!!!
2018. ápr. 18. 08:30
 13/18 anonim ***** válasza:
71%
Vallásosnak lenni ezerszer gázabb mint káromkodni. Nem létező természetfelettiben vagy a lapos földben hinni egyre megy.
2018. ápr. 18. 09:03
 14/18 anonim ***** válasza:
83%

Jaj bmeg, ezert utalom az ateistakat ateista letemre. Felfuvalkodott holyagok vagytok. Egy ilyen aprosagot nem tudnatok megtenni a parotokert? Ennek semmi koze az igazsaghoz, ha a paromnak fontos akkor megteszem. Nem az a vilagnezetem alapja, hogy ugy karomkodok, ahogy nekem tetszik, ennel azert szilardabb alapjai vannak, ezert megengedhetem magamnak a rugalmassagot es az alkalmazkodast.

Kerdezo, kerd meg, hogy ne hasznalja ezt a kifejezest, mert neked ezt nagyon faj hallgatni es megszegyenito a csaladod elott. Ezek tokeletes ervek, hallgatnia kell ra. Vallasos dolgokkal nem hozakodnek elo, csak arra koncentralnek, hogy neked ez nagyon banto. Ha nincs benne tapintat es nem tudja elfogadni, hogy neked ez bizony banto akkor az igereteit oszd el kettovel, kb ennyire komolyak a szandekai.

Ha neki ez nem jelent semmit megteszi. Ha nem teszi meg akkor a ronda beszed es az ellenekezes az identitasanak az alapja, amin ugysem tudsz valtoztatni.

2018. ápr. 18. 09:51
 15/18 anonim ***** válasza:
Nézz be egy autószerelő műhelybe, ott majd látsz,azaz hallasz káromlást eleget. Én is szoktam ilyesmiket mondani,meg az emberek 90%-a. Nem gondoltam volna,hogy átlagembereknél 2018-ban ez még jelenthet problémát, illetve,hogy ennyire komolyan vallásos valaki.
2018. ápr. 18. 09:54
 16/18 anonim ***** válasza:
81%
Alapból elég ostoba lehet a srác, ha összejött egy vallásossal, szóval nem tudom mi ezen a meglepő.
2018. ápr. 18. 10:41
 17/18 anonim ***** válasza:

Ha nem egyeznek a nézeteitek,eleve nem kéne együtt lennetek. DE. Ha úgy gondolod megtudjátok oldani,akkor legyen benne annyi,hogy legalább társaságban visszafogja magát,mert így téged aláz meg.

Te pedig azzal a hozzáállással tudsz javítani,hogy megérted,hogy ő ilyenkor nem istent,meg bizonyos személyek anyját szidja ezzel,nem kell szó szerint venni.Nincs csúnya szó,csak csúnya gondolatok vannak. A káromkodáshoz pedig nem járnak gondolatok,csak hirtelen indulatok,amik nem jelentenek semmit. Ez egy feszültség levezetési mód,rendkívül jó stresszoldó,olyan mint a viccelődés. Ha az ember indulatos,és a káromkodás segít levezetni az agresszióját,a stresszt,akkor inkább hagyd hogy tegye,mert ha elfojtja akkor is feltörhet máshogy. Jól kikáromkodja magát,aztán két perc múlva nyugi lesz,senkit sem bánt vele. Persze meg kell tanulnia azt is hogy milyen vehemenciával,kifejezésekkel illik más előtt. Egyedül meg csinál amit akar.

2018. ápr. 18. 12:02
 18/18 anonim ***** válasza:
Amúgy jól kefél? Mert akkor megértem hogy még vele vagy!
2018. ápr. 19. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!