Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyen egy olyan gimnazist...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen egy olyan gimnazista lány aki szerelmes a tanárába, de még két éve van az érettségiig?

Figyelt kérdés
2010. jún. 12. 18:47
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
pl.miről kezdjek vele beszélni?
2010. jún. 12. 19:31
 12/29 anonim ***** válasza:
80%

Semmiről kislány.

Ugyanis a hősszerelmedet örökre eltiltják a tanítástól ha kiderül, hogy egy tanítványával viszonyba keveredett.

És ha egy csöpp esze van (ami egy tanárnak remélhetőleg van) akkorát koppannál, hogy azt te most el sem tudod képzelni. Úgy küldene el a francba, hogy csak úgy füstölne.

Amúgy meg ha tanár, akkor legalább 23 éves, te meg 16, ha még 2 éved van az érettségiig. Egészséges 23+-os férfi 16 éves csitrikkel szóba sem áll, max. egy sex erejéig.

2010. jún. 12. 19:42
 13/29 A kérdező kommentje:
kedvel engem!!!!
2010. jún. 12. 19:50
 14/29 anonim ***** válasza:

Maradj már kicsi lány!!! Mire számítasz?

Nevetséges vagy, meg azok is, akik még tanácsokkal is ellátnak ebben a témában! Egyébként meg kérdezd meg anyukád, ő majd biztos megmondja mit tegyél! Téged jól helyre kellene tenni. Szerencséd, hogy nem én vagyok az apád!

2010. jún. 12. 20:13
 15/29 anonim ***** válasza:
79%

Hát nem tudom, velem is hasonló a helyzet, de nálam inkább plátói, én beérem azzal, hogy látom/láttam. Ha mindenképp közeledni akarsz felé, gondold végig, hogy megeshet az könnyen, hogy kiderül a dolog, és akkor ő lesz az iskola szégyene, és búcsút mondhat az állásának (a mi sulinkban is van legalább 3 fiatal tanár, akikről csiripelik a madarak, hogy diáklányokkal kavarnak, szóval nem marad titokban az ilyen, annyi, hogy az a jobbik eset, ha a diákok nem köpik be az igazgatónak).

Én nem tudom...ha szereted, akkor nem kockáztatod az állását, bár szerelem bolond, ez igaz.

Mit tanít? Óra végén kéne odamenned hozzá, a tantárggyal kapcsolatban kérdezni.

2010. jún. 12. 21:55
 16/29 A kérdező kommentje:
Infot.
2010. jún. 12. 22:01
 17/29 A kérdező kommentje:
honnan tudom meg hogy érez e valamit?
2010. jún. 12. 22:03
 18/29 anonim ***** válasza:
22%
belenyalsz az ánuszába mikor épp tolja le a gatyáját a sloziba és ha kéjesen felnyög ez azt jelenti, hogy kedvel!
2010. jún. 12. 23:17
 19/29 anonim ***** válasza:
57%

na de várj csak, azt írod, nem vállalnád be egy csitriért

na de mi az amit nem vállalnál be ha egyszer nem ütközik aszolút semmibe ?? na meg ugye ilyen esetben nem bevállalsáról van szó, és nem csitriként tekint rá, hanem bizony izgatja rendesen mindkét felet a dolog, hát amíg neked csak egy csitri addig persze h nem vágysz rá ....

2010. jún. 13. 09:41
 20/29 A kérdező kommentje:
honnan tudom meg hogy érez e valamit?
2010. jún. 13. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!