Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg én vagyok a szemét, sz. R alak, amiért ultimátumot adtam a barátnőmnek, hogy ha nem talál munkát, akkor mehet amerre lát?
1 éve munkanélküli, nem mondanám hogy megszakadt volna a munkakeresésben, de azért havonta egy pár helyre mindig beadta az önéletrajzát. Valahol bejutott interjúra, valahol nem.
Viszont azért eléggé válogat is. Szerintem az elmúlt 1 évben legalább egy tucat jónak hangzó álláshirdetést mutattam neki, de egyikre sem jelentkezett valami kifogás miatt. Persze korántsem biztos, hogy ezekre felvették volna, de legalább jelentkezhetett volna rájuk, semmit nem veszített volna.
Azzal még nem is lenne baj, hogy helyben nem talál munkát, de az agglomerációt és a környező kisebb/nagyobb városokat is kizárja, mondván hogy nem akar ingázni.
Hónapok óta mondom neki hogy költözzünk Pestre, mindketten könnyen találnánk munkát, de hallani sem akar BP-re költözésről.
Szóval csak az én fizetésemből élünk úgy, hogy fizetni kell albérletet is és így azért nem olyan egyszerű, annak ellenére hogy az átlagnál jobban keresek.
Ezért mondtam neki még 2-3 hete, hogy ha nyár elejéig nem talál munkát, akkor inkább költözzön haza, de csak veszekedés lett belőle, meg hogy nem állok mellette a bajban stb...
Milyen bajban kéne mellette állj?
Aki bajban van, rohan, hogy megoldja, ő viszint meghívja a bajt egy jó vacsorára.. a te pénzedből.
szerintem itt nem az a fő probléma, hogy munkanélküli.
ez csak ürügy, hogy kidobd.
ha ez egy jól működő, szép kapcsolat lenne, akkor csak emiatt nem dobnád ki.
#14:
A kérdező több munkát is ajánlott neki. Mit tegyen még?
Kitalálom!
Lássa el a háztartást is, hogy szegény kislány ne érezze magát rabszolgának!
Akik ennyire tudnak nyígni napi fél óra hazimunka miatt, azoknak innen üzenem: sose legyen gyerekük! Nem fogják túlélni.
Üdv
Egy anya :)
Nem, én munkanélkülivel össze se jönnék. Ha meg kapcsolatban lesz munkanélküli, akkor is 1-2 hét alatt illene találnia munkát ha van valami rendes végzettsége.
Szerintem szabadulj meg tőle minél előbb.
Kérdező, teljesen jogos.
Egy fizuból elhiszem, hogy elvagytok, de haladni sem tudtok semerre, az albérlet mellett így már félretenni sem tudtok. Minden plusz dologra (nyaralás, stb) kevesebb jut, miatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!