Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom albán, most haza ment. Miért lett velem más?
Mikor haza ment pihenni az első hetekben még mutatta felém, hogy hiányzom, érdeklődött mindig felőlem. Az utóbbi pár napban viszont ha nem kérdezek ő sem kérdez. (3.hete van az országában) És gyanút fogtam...
Egyszer csak jött egy olyan megérzés, hogy megcsalt. Ritkán tud írni,beteg az anyukája..., ezt megértem, de mintha elhidegült volna,nincs mostanság már kedves szava,amit hiányolok tőle!
Ilyenkor átveszi az ottani szokást vagy mi lehet a baj?
Attól félek, hogy ezzel a sok nyaggatásommal elfogom veszíteni és ha nincs is igazam,akkor besokall,hogy csak hisztizek, gyanúsítom őt ezzel-azzal.
Tanácstalan vagyok, várjak én így rá?
Már olyan érzésem van, hogy csak zaklatom őt a sok vitámmal és tényleg bele un.
Úr Isten egy migráncs!
Ha visszajön értesítsd a rendőrséget, ha van pénze, akkor Rogánt....
:) itt van vállalkozása, nővére is itt van és az apuja is, vissza jön azt tudom, nem ilyen tanácsra lett volna szükségem.
Csak olyan válaszokra lettem volna kíváncsi, aki hasonló helyzetben volt már.
A fajgyűlöletedet pedig itt nekem mellőzd légyszíves, köszönöm.
Kedves 5. - 6. Válaszolók,
Köszönöm értelmes válaszotokat! 🙂
Aki volt már hasonló helyzetben bizonyára at tudja érezni, megérti a helyzetemet. Aki nem, az legyen szíves tartsa meg magának az undok válaszait. Nincs erre szükségem.
Hány éves a srác? ha 25+ biztosan a felesége miatt nem annyira aktív.
Amúgy ismerek egy párt évek óta együtt vannak és együtt élnek a srác albán a csaj magyar, most született gyerekük úgy egy éve. Na ha ebből az gondolod mennyire szép, nagy szerelem, stb akkor tévedsz. Amióta ismeri a lányt állandóan csalta. Szegény lány sajnálom, elmondanám neki, de hát albánnal van együtt tudhatná, hogy ezek mindenkivel csalnak mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!