Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Érdemes úgy gyermeket vállalni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes úgy gyermeket vállalni 2 éves kapcsolatban, ha a férfi úgy gondolja, hogy csak a nő életének kell megváltoznia a gyermek születése után? Mi a véleményetek a párkapcsolat megváltozásáról?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 13. 06:46
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kedves 10-es, ezt a kérdést utólag tettem fel, hogy igazoljam magamnak, hogy én voltam hülye 34 évesen. Egy gyermektelen 40-esre cserélt le a gyermekünk 5 hónapos korában, mivel már 40-es férfi korosztályról van szó.
2018. ápr. 13. 11:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Ja és 25000-es gyerektartás miatt sajnáltatja magát, amit önként fizet, mert még nem döntött a bíróság. 45 ezres igény lett beadva a 398000 nettó fizetése miatt, mert van még 1 kiskorú gyermeke az előző párjától is.
2018. ápr. 13. 11:16
 13/14 anonim ***** válasza:

oh, banyek, nagyon sajnálom, kérdező.

egy gerinctelen faszi, szegény ti.

2018. ápr. 13. 11:20
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon gyorsan megváltozna a párkapcsolatom "egyedülállóra".

Ilyen emberrel mondjuk együtt élni is álomjó lehet.

2018. ápr. 13. 15:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!