Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a páromnak szinte semmi ideje nincs rám?
Idén úgy alakult, hogy két továbbképzésre kell mennie a munkája miatt, a munkája eleve napi 9-10 óra, és ezen kívül jár edzeni is, különben megőrülne. Rendszeresen jár hétvégén vidékre, mert segítenie kell a családi házzal, ahol szintén egész nap a földeken vagy a kertben besegít. Ez ideiglenes helyzet, viszont elég hosszúra nyúlik, még legalább fél évig ez lesz.
Mit tegyek, én nagyon szeretem, de jóformán látom heti 3x éjszaka, amikor szexelünk vagy az se, mert a kimerültségtől elalszik. Én tényleg próbálom lefoglalni magam, új sportot kezdtem el a meglévő mellett, így heti 4x edzek, dolgozok, járok programokra, barátokkal, de ez nem pótolja azt, hogy a párommal szinte semmi közünk egymáshoz.
Egészen biztosan nincs más nő a dologban, és én se kacsingatok senki felé, de nagyon szenvedek ettől a helyzettől, nekem szükségem lenne közös élményekre. Mindazonáltal teljesen megértem, hogy muszáj neki ezeket a képzéseket csinálnia.
Volt már valaki így? Hogy lehet ezt kibírni?
Ha eleve nem vagytok mindketten hasonló beállítottságúak, akkor nagyon nehéz összeegyeztetni. Vagy elfogadod, hogy ez van, vagy szakítasz, és keresel mást.
Engem nem zavarna egy ilyen helyzet, mert eleve én is aktívabb vagyok, de ez én vagyok. Te meg ezek szerint másmilyen vagy.
Legalább te tudod mennyit kell bírnod ilyen körülmények között várnod és legalább találkoztok heti 3x. Ezen kondícióknak én személy szerint örülnék, habár a miénk távkapcsolat.
31/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!