Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg akkora bűn, ha segíteni szeretnék a páromnak hogy életmódot váltson, az egészsége érdekében?
A több mozgás, és a táplálkozásra való odafigyelés akkora kérés, hogy ezen okkal sértődjön meg bárki is?
Szeretem, de nem akarom azt, hogy ebből neki később bármilyen egészségügyi problémája legyen.
Mi erről a véleményetek? Tudtok hasonló esetet?
Hogyan ismerted meg? Mi változott azóta? Tanácsot adhatsz neki, viszont ráerőltetni az akaratodat nem tudod, és nem is szép dolog.
Majd belátja idővel, de addig hagyd békén. Majd változik, ha akarja.
Egyébként ha annyira fontos számodra az egészséges mozgásban gazdag életmód, akkor miért nem olyan párt választottál magadnak, aki hasonlóan gondolkodik mint te?
A stílus tényleg nagyon nem mindegy.Na meg,hogy mit dolgozik.
Ha cseszegetsz valakit,hogy hízott,akkor más is megsértődik. Az más tészta,hogy ha csak panaszkodik,hogy hízott,de egy fűszálat nem tesz keresztbe a fogyás érdekében.
Szerintem azért sértődött meg a párod, mert ő úgy érzi jól magát, ahogy van. Ha ez így van, akkor te hiába aggódsz, semmi jogod sulykolni neki az egészséges életmódot, ha ő nem akarja.
Oké, lehet véleményed, el is mondhatod neki, hogy SZERINTED változtatnia kellene, de ennyi, itt véget is ér a jogaidnak a hátásköre. Ha nem akar változtatni, akkor nem fog, nem köteles, hiába aggódsz, és szeretnéd, hogy egészségesebben éljen. Nem mondhatod meg neki, hogy hogyan éljen. Ha nem hagyod békén, elege lesz belőle és pl megsértődik. Sőt, ha nagyon túlzásba viszed, akár még szakíthat is veled emiatt, hogy nem tudod elfogadni őt olyannak, amilyen.
Ha szüksége lesz segítségre/változtatni akar, majd biztosan szól neked. De ha ő magától nem akarja, akkor hagyd békén, és fogadd el az életmódját. Ha pedig nem tudod elfogadni, akkor szakíts.
Egyébként én is zabos lennék, ha a megszokott életemet valaki meg akarná változtatni azért, mert SZERINTE nem jó úgy ahogy van. Még ha igaza is lenne az illetőnek, ha én így szeretek élni, akkor így is fogok élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!