Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megütött a Vőlegényem (hosszabban a leírásban), megbocsájtható ez ilyen esetben?
Én szimplán leöntöttelek volna hideg vízzel, aztán összepakolok és elköltözök.
Pofon nem megoldás (ha anyázol, az más, azért "harapok"), értelmes férfi kijózanít, akár szavakkal, akár másképp, aztán lelép a fenébe, mert NEm kezd hisztis, féltékenykedő kislánnyal.
Azt javaslom, szakíts, menj pszichiáterhez (vagy szakember), és csak miután rendbe jöttél, kezdj bármiféle kapcsolatba.
34ffi
Nem olvasom el a kommentjeidet, remélem nem bánod. Nem szeretek 25 oldalon keresztül mazsolázni, amikor egyben is leírhatnád. "Hosszabban a leírásban", aztán odavetsz két mondatot, hát akkor én is ehhez mérten fogok válaszolni.
Én úgy látom, hogy két ember kölcsönösen megbántotta egymást. Te is érzed, hogy hibás vagy. Te bocsánatot kértél már a te hibádért, vagy ha téged megbántanak akkor a te bűneid nullázódnak? Kérjetek szépen mindketten bocsánatot aztán bocsássatok meg, mert kinek bocsásson meg az ember, ha nem egy szerettének? Annyi idegenre haragudhatsz, amennyire csak akarsz, de ha nem bocsátasz meg a hozzád legközelebb állóknak akkor megette a fene az egész emberi kapcsolatosdit.
Amúgy meg tegyük fel, hogy nem bocsátasz meg. És utána hogy képzeled el a közös életeteket? Folyton fel akarod hánytorgatni? Ezentúl minden vitában neked lesz igazad és azt kell tenni, amit te mondasz? Ennek nem sok értelme van, szóval egyenesebb volna szakítani. De mi értelme a szakításnak, ha a következő férfivel sem viselkedsz szépen és őt is provokálod? Öt évente váltogatod a vőlegényeidet, mert elfelejtesz megváltozni? Vagy a reménybeli következő férfiért hajlandó lennél áldozatokat hozni és változni, de akivel most vagy együtt azért nem?
Nem gúnyólódásként tettem fel ezeket a kérdéseket, hanem ezek logikusan felmerülő kérdések. Mivel te vagy itt ezért veled foglalkozok, ha a vőlegényed lenne akkor neki szegeznék kínos kérdéseket.
Szerintem az volna a legjobb, ha egymásért próbálnátok megváltozni, nem pedig dacosan hátat fordítotok egymásnak, hogy a következővel majd jobb lesz. Ne, most legyen jobb. Most változzatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!