Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Mert én már nem tudom és nem is értem.
Figyelt kérdés
Adott 3 pasi ebből kettő ex az egyikkel 2,5évig volt a nagy szerelem a másikkal fél évig.
Mindkettőjükhöz kötődöm a múltunk miatt ők meg szét szednek engem is lelkileg meg egymást is (szópárbaj,Üzengetések meg ilyenek).
Tegnap viszont megismertem a 3-dik srácot és úgy érzem nem siettek el semmit vele de félek hogy ő rá meg rá száll mind 2 és nem akarok neki rosszat.
2010. jún. 12. 12:32
1/6 anonim válasza:
Egyszerű azt a kettőt úgy elküldöd a jó büdös fenébe hogy többet meg sem közelítenek téged sem az újdonsült párodat.
2/6 A kérdező kommentje:
De nem tudom mit érzek mert ahogy írtam összezavarnak és kikészítenek lelkileg.
2010. jún. 12. 12:39
3/6 anonim válasza:
Kikészíteni csak azt tud akinek hagyod. Beszélni csak az tud veled akinek hagyod, írni csak az tud akiét elolvasod. Ennyi. A harmadikat meg egy napja ismered? Hát szerintem még gondolkozz egy kicsit..
4/6 anonim válasza:
váalszd a kivülállót, és a ásik 2 had marakodjon!
5/6 anonim válasza:
Akkor ne a múltban éljél. Jusson az eszedbe hogy mik azok a dolgok amiért szétmentetek és akkor nem fog tudni egyik sem benyalni neked
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi..
Így könnyebb lesz remélem.
2010. jún. 12. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!