Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem van a baj? Tipikus nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj? Tipikus nő vagyok és túlmisztifikálom?

Figyelt kérdés

Jó reggelt mindenkinek!

3 éves kapcsolatban élek, amit már csak az együtt töltött idő is komollyá tesz, de a terveink is ezt támasztják alá. Köztük van az összeköltözés, amit kb fél éven belül megvalósítunk. Ezt a döntést ketten hoztuk meg, egyikünk sem erőltette rá a másikra. Párom (férfi) 25 éves. Egyelőre egymásnál szoktunk lenni, egymásnál aludni, kb mint egy tini kapcsolatban. Ahol ott vannak a szülők, ahol csendben kell lenni ha szeretkezünk. Hozzátartozik ehhez, hogy az esetek többségében csak hétvégén alszunk együtt vagy töltünk el minőségi időt.

Most kivételesen a hétvégén kívül csütörtökön is együtt aludtunk, illetve előtte szerdán munka után is együtt voltunk pár órát. A péntekre mondtam neki hogy munka után menjen csak haza (20 percre lakunk egymástól).

Tegnap rákérdeztem nála, hogy aznap (hétfő) már azért nem voltunk együtt mert túl sok volt belőlem?

Leírta hogy kell neki az az idő amikor egyedül tud lenni, olyan dolgokkal amiket ő szeret csinálni (sorozatokat néz, játszik).

Tudom hogy az embernek kell magára idő, de egy kicsit azért bánt a gondolat, hogy néhány nappal töltöttünk többet együtt, mint egyébként és már úgy érezte (sunyiban, mert erről külön nem szólt volna) hogy haza kell mennie, hogy egyedül szeretne lenni a "világában". Nem tudom hogy fog viszonyulni majd az összeköltözéshez...

Szerinte én ezt túl gondolom. Szerinte nincs ebben ennyi.

Tényleg nincs?

Szívesen fogadok minden építő kritikát, tanácsot vagy tapasztalatot a témával kapcsolatban. Ha nekem kell változnom, elfogadom, de egyelőre meg szeretném érteni.

Ui.: szeret és törődik velem, ezeket pedig mindig érezteti. Csak arra lennék kíváncsi hogy milyen kimenetele lehet ennek a témakörnek?

22/N köszönöm a válaszokat!

2018. ápr. 10. 09:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
51%
Akkor miért nem mondod neki hogy szeretnél vele többet együtt lenni? Ha szeret akkor nem hiszem hogy ez akadály lenne. Ennyi találka nekem is kevés lenne még én sem élek együtt a párommal, de ha egy este együtt alvás valamiért kimarad másnap biztosan pótolva lesz.
2018. ápr. 10. 20:03
 22/25 anonim ***** válasza:
67%
Ja persze tipikus nő vagy és amikor majd 3 üvöltő gyerekkel, koszosan, kialvatlanul, félőrült zombiként fogod nézni ahogy a párod haverozgatni meg meg játszógatni megy, akkor majd gondolj vissza erre az időre. Mert neki ahhoz joga van. Neked meg gondolom nem (vagy csak addig amíg neki kényelmes) Felnőtt embereknél, 3 éves kapcsolat után elég szégyen ha 1 egész napig nem bír elviselni.
2018. ápr. 10. 20:11
 23/25 A kérdező kommentje:

Érdekes, mennyire megoszlanak a véleményemek... Van aki érti a dilemmámat, van aki inkább lazításra és kevesebb agyalásra ösztönözne.

Egyébként jelenleg nem szeretnék gyereket. Persze ez még változhat, de most el sem tudnám képzelni, hogy anya legyek.

2018. ápr. 10. 20:23
 24/25 anonim ***** válasza:
Szóval mire jutottál? Beszélsz vele?
2018. ápr. 10. 20:27
 25/25 A kérdező kommentje:
Kedves 24.! Amit Te írtál azzal kapcsolatban már beszéltem vele. Legalábbis azon a szinten többször hangoztattam a véleményemet, hogy engem nagyon összezavar 3 év után ez a "tini korszak" amiben a kapcsolatunk benne van. Ilyenkor szoktam mondani, hogy nincs magánéletünk, hogy előfordul hogy ránk nyitnak, hogy nem tudom elengedni magam...stb És ezekben ott van az is hogy alig vagyunk együtt. A válasza általában az, hogy "tudom és engem is zavar". Most mégis adódott egy olyan helyzet, amikor többet voltunk együtt, mégis azon kellett kapnom, rá kellett kérdeznem, hogy "neki néha szüksége van elvonulni a saját világába". Ezért nehéz egy kicsit a jobb belátásra bíró válaszadókra hallgatnom 🙁
2018. ápr. 10. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!