Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan probaljam ezt lezarni?
Adott a munkahelyemen egy uj lehetosegem de emiatt atkellet mennem egy masik reszlegre,hogy betanitsanak.Volt ott egy kollega srac aki betanitott,mar az elso nap feltunt,hogy elegge nem vagyok kozombos szamara,nagyon kozel hajolt hozzam szinte bele az arcomba es ugy beszelt hozzam,hozzam ert a vallamnal,kerdezoskodott a maganeletemrol,beszelgetes kozben eleg sokszor nezte a szamat,ketertelmu megjegyzeseket tett,megkerdezte haza vigyen e kocsival mert utba esik neki,mondtam,hogy nem akkor megsertodott stb. Sokszor mondta,hogy szep vagyok mrg jol erzi magat velem..Masnak is feltunt mar ez...Azota visszakerultem a sajat regi reszlegemre de ha megyek be es meglat akkor mindig leszolit,atkarol a vallamnal vagy megsimogatja a fejemet, megkerdezi,hogy vagy stb.Surun atjon az en reszlegemre fura indokokkal stb
. Penteken mikor latta,hogy indulok az oltozobe oda jott hozzam,hogyha mar megyek haza nem adok egy olelest? Lathatoan nem esett jol neki,mikor kitero valaszt adtam ez elol..Azert akarom ezt lezarni mert van egy ket eves kapcsolata....Nem akarok bunko se lenni mert megbantani soha nem bantott meg..
ez émelyítő
a kedves barátnőjére ráírnék face-en, hogy figyeljen a csávójára
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!