Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor mutattátok be a szüleiteket egymásnak? Más is "járt" ìgy? ("szüleid nem kíváncsiak hová jársz udvarolni")
Volt egy 3,5éves kapcsolatom exem anyukájával egész jóban voltam eleinte! Végén útáltuk egymást..! Ott apukámmal egyszer találkozott ezt nem is ragoztnám azt gondoltam ez igy jó!
Utolsó kapcsolatomban történt valami furcsa.
A barátnőmet és a kislányát születtem nem a szüleit és a nővéreit. Velük csak igyekeztem normális viszonyban lenni,hamár együtt laktak.
Mármint az exem(elvált)
a szüleivel lakott,ott volt a nővére is aki szintén elvált(fia a nagyszüleivel nem állt szóba).Ott volt a másik nővére is majd minden nap,aki a másodikanyósával lakott,de az anyós a nő első házasságából való gyereket utálta. Szóval: exemék 3an voltak lánytestvérek mind3egy gyerekkel elvált.
Ennek oka házasságba menekültek volt anyósom/apósom alkoholizmusa elől.
Anyós jelöltem 40éves elmúlt mikor exem született. Igy kapcsolatunk alatt majd 70.Tudóm hosszú volt a leìrás,bocsánat.
Szóval utolsó barátnőm anyukája egyszer azzal jött nekem,hogy a szüleim miért nem kíváncsiak hova járok udvarolni. (Egyszer a kapuig vittek, kiszálltam mentek tovább tervezett dolgukra).
Meg miért nem voltak a férje temetésén. (Exem apja rákos volt öngyilkos lett). Hát ìgy leîrva tudom elég gáz család. Hangsúlyozom exem szerettem és a gyerekét.
Mondjuk 70 feletti falusi származású de akkor is. Mi a véleményetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!