Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mutattátok be a szüleiteknek a párotokat?
Pár nap, de egy faluban lakunk (csak épp nem ismertük egymást 19 évig.)
Itt azért furcsa lett volna, ha anya ismeri meg utoljára. :"D A szüleit ismerte amúgy már.
22/N
A jelenlegi párommal ez egy érdekes történet volt, főleg mivel régebbi kapcsolatomból nekem akkor már volt egy gyerek, tényleg próbáltam minél későbbre tolni az ilyeneket, se anyám, se a lányom ne találkozzon olyanokkal, akikkel nem lesz hosszútávú a dolog.
Na, az a kivételes alkalom volt az, hogy ők nem voltak otthon szombaton, a legelső randi (netes ismerkedés, tehát tényleg akkor láttam először) elhúzódott, és felmentünk hozzánk. Vasárnap anyámék jöttek haza, tehát 1 nap után találkozott vele anyám és a lányom is. Nyilván akkor nem tudhattuk, mit hoz a jövő...
De azóta 2. közös babát várjuk :)
A szüleink halála után ismerkedtünk meg a párommal. Részben emiatt. Én egy, ő hat hónapja vesztette el az anyukáját akkor.
Kb. 2 hónapig leveleztünk. A testvéreit az első randi után egy héttel ismertem meg, mert távkapcsolat volt és náluk voltam egy hétvégét. Újabb 2 hét után ő jött hozzám és megismerte a tesómat.
Én őt kb 3 hónap után. Nem nagyon akartam, csak szüleim kíváncsiak voltak rá, én féltem, hogy elijesztik.
Az ő szülei sajnos már nem élnek. De temetőbe kísértem már el én is pár hónap után.
Mi 6 hónapig ismerkedtünk online. Minden áron meg akart ismerni úgyhogy meglátogatott. Én csak beszélgetni akartam.
Az első randink előtt találkozott a szüleimmel.
4 éve vagyunk együtt.
2 nap után. Nem volt direkt tervbe, csak jött hozzám filmezni, mivel rohadt hideg volt és nem sok értelme lett volna a hidegben ácsorogni. Akkor meg pont otthon volt mindenki és elkerühetetlen volt. Azóta már egy éve együtt vagyunk, hamarosan összeköltözünk.
28\N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!