Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan akadt ki a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadt ki a párom, hogy az exneje nem akar vele közös 1 napos programot a 2 éves gyerekükkel együtt?

Figyelt kérdés
Nem akarna az exnejétől semmit. Mivel nem viheti el a gyereket egyedül, mert még kicsi, ezért elvitte volna az anyukával együtt. De az exneje nem hajlandó menni. A párom szeretett volna élményt adni a gyerekének. Ez valami bosszú az exnejtől?

2018. ápr. 5. 22:09
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Belegondolva milyen szép is lenne ilyen sokszor összezárva lenni az exeddel aki megalázott s elhagyott ahelyetr hogy letudd zárni magadban a dolgokat s saját magadra s a gyerekre figyelni, rend legyen, idõben feküdjön a kicsi stb nem apuka jogaira.

Ezt te se élnéd meg másként

2018. ápr. 6. 01:22
 12/34 anonim ***** válasza:
59%

"A szívünket nem mi irányítjuk. 1 éves sem volt a gyerek, mikor megismerkedtünk. Lehet köpködni, de ez van. Válóok lettem."

De attól még hallgathattál volna az eszedre, hogy nem rombolsz szét egy családot. Ez az egyik leggusztustalanabb dolog a világon. Egy mély lelkű nőnek ilyen eszébe sem jutna. Remélem ha esetleg szülsz majd neki gyermeket, Téged is jól otthagy....

2018. ápr. 6. 03:34
 13/34 anonim ***** válasza:
84%

"A szívünket nem mi irányítjuk."

Hanem ki? A szomszéd? Egyszer én is gondolkodtamba p..ámmal, de rájöttem, hogy nem túl jó ötlet, és szépen kivonultam a kapcsolatból. A párod egy aljas, csaló senkiházi. Fsznak csinál gyereket valaki egy tévedés házasságba..

2018. ápr. 6. 07:43
 14/34 anonim ***** válasza:
19%
Nekem már az értheteten, hogy miért nem lehet egy két éves gyereket az apjának odaadni. Nem tudom miért történt a válás, de ha azért, mert te beléptél a képbe, akkor valószinüleg bosszú az alapja mindennek. Nem tudom elképzelni, ha elválnék a férjemtől, hogy a gyerekünket csak úgy láthatná, ahogy arról a bìròság rendelkezett. Egy két éves gyereket nem értem miért nem vihet el a saját apja egyedül.
2018. ápr. 6. 08:55
 15/34 anonim ***** válasza:
100%

Beleképzelhetnéd magad a helyébe.

Biztosan te is repesnél az örömtől, ha a férjed lelép egy másikkal, te meg otthamaradsz egy 1 éves kisbabával. Miközben a pasi mással huncutkodott, ő éppen a közös gyereket nevelte...

Szerintem teljesen érthető, hogy nem egyezett bele. A jogi kötelességét teljesíti, a többiben nem kell kedveznie. A férfi pedig vegye tudomásul, hogy amikor otthagyta az asszonyt, a gyereket is otthagyta vele. Ne várja, hogy ugyanolyan legyen a kapcsolat vele, mintha együtt élnének.

2018. ápr. 6. 09:29
 16/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te sem örülnél, ha az exeddel kötelező lenne együtt tölteni az időt. Nem elég, hogy otthagyták, megalázták, a gyerek miatt muszáj elviselnie a társaságát is. Egy sima szakításnál örülsz, ha megszabadulsz a mocsok disznótól, nem pedig arra vagy kényszerítve, hogy folyamatosan szembesülj vele.

A bíróság és a jog a nő oldalán van, a párod meg törődjön bele. Mégis mit gondolt? Kilép a házasságból és minden ugyanolyan lesz? Hát nem. Ez nem bosszú vagy ilyesmi, csak tény.

2018. ápr. 6. 09:35
 17/34 A kérdező kommentje:
Most hívott, hogy a láthatáson végül belement a holnapi napba, de kikötötte, hogy ebből nem csinálhat rendszert. A válóok még az exneje által szerintem kitalált alkoholizmus volt, mert nem iszik többet a párom, mint más férfi 40 felett. Igaz, heti 2-szer mértéktelenül. De az exnej semennyi részegséget nem tolerált, ezért talált rám.
2018. ápr. 6. 14:06
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Csak gratulálni tudok, ez a pasi egy főnyeremény! Közösen programozik az exszel, felelőtlenül vállal gyereket, és még ráadásul iszik is. A közös kasszából gyerektartást és programokat fog fizetni még kb. 20 évig.

Mondd már meg nekem, mi az, ami ennyire vonzó ebben a balphaszban? Aranyból van a fütyülője, mert mást nem tudok elképzelni.

Egyébként hány évesek vagytok?

2018. ápr. 6. 14:53
 19/34 A kérdező kommentje:
Ő 44, én 41. Az exnej 36.
2018. ápr. 6. 15:20
 20/34 A kérdező kommentje:

Szerintem nem alkoholista. Nekünk még nincs közös gyerekünk és nem is lesz, mert nekem nem lehet.

Most szólt, hogy az exneje azt a feltételt szabta, hogy ha rólam vagy a gyereküket nem érintő dolgokról beszélni fog, akkor azonnal véget vet a közös programnak. Ez milyen gáz már.

2018. ápr. 6. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!