Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a párom, hogy az exneje nem akar vele közös 1 napos programot a 2 éves gyerekükkel együtt?
Belegondolva milyen szép is lenne ilyen sokszor összezárva lenni az exeddel aki megalázott s elhagyott ahelyetr hogy letudd zárni magadban a dolgokat s saját magadra s a gyerekre figyelni, rend legyen, idõben feküdjön a kicsi stb nem apuka jogaira.
Ezt te se élnéd meg másként
"A szívünket nem mi irányítjuk. 1 éves sem volt a gyerek, mikor megismerkedtünk. Lehet köpködni, de ez van. Válóok lettem."
De attól még hallgathattál volna az eszedre, hogy nem rombolsz szét egy családot. Ez az egyik leggusztustalanabb dolog a világon. Egy mély lelkű nőnek ilyen eszébe sem jutna. Remélem ha esetleg szülsz majd neki gyermeket, Téged is jól otthagy....
"A szívünket nem mi irányítjuk."
Hanem ki? A szomszéd? Egyszer én is gondolkodtamba p..ámmal, de rájöttem, hogy nem túl jó ötlet, és szépen kivonultam a kapcsolatból. A párod egy aljas, csaló senkiházi. Fsznak csinál gyereket valaki egy tévedés házasságba..
Beleképzelhetnéd magad a helyébe.
Biztosan te is repesnél az örömtől, ha a férjed lelép egy másikkal, te meg otthamaradsz egy 1 éves kisbabával. Miközben a pasi mással huncutkodott, ő éppen a közös gyereket nevelte...
Szerintem teljesen érthető, hogy nem egyezett bele. A jogi kötelességét teljesíti, a többiben nem kell kedveznie. A férfi pedig vegye tudomásul, hogy amikor otthagyta az asszonyt, a gyereket is otthagyta vele. Ne várja, hogy ugyanolyan legyen a kapcsolat vele, mintha együtt élnének.
Szerintem te sem örülnél, ha az exeddel kötelező lenne együtt tölteni az időt. Nem elég, hogy otthagyták, megalázták, a gyerek miatt muszáj elviselnie a társaságát is. Egy sima szakításnál örülsz, ha megszabadulsz a mocsok disznótól, nem pedig arra vagy kényszerítve, hogy folyamatosan szembesülj vele.
A bíróság és a jog a nő oldalán van, a párod meg törődjön bele. Mégis mit gondolt? Kilép a házasságból és minden ugyanolyan lesz? Hát nem. Ez nem bosszú vagy ilyesmi, csak tény.
Csak gratulálni tudok, ez a pasi egy főnyeremény! Közösen programozik az exszel, felelőtlenül vállal gyereket, és még ráadásul iszik is. A közös kasszából gyerektartást és programokat fog fizetni még kb. 20 évig.
Mondd már meg nekem, mi az, ami ennyire vonzó ebben a balphaszban? Aranyból van a fütyülője, mert mást nem tudok elképzelni.
Egyébként hány évesek vagytok?
Szerintem nem alkoholista. Nekünk még nincs közös gyerekünk és nem is lesz, mert nekem nem lehet.
Most szólt, hogy az exneje azt a feltételt szabta, hogy ha rólam vagy a gyereküket nem érintő dolgokról beszélni fog, akkor azonnal véget vet a közös programnak. Ez milyen gáz már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!