Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem élünk együtt, és nincs egy közös szabadnapunk sem. Ki volt már így?
Én egyetemista vagyok, a barátom dolgozik. Egyelőre ez egy ideiglenes munkahely neki, de ha bejön, lehet marad.
Nem élünk még együtt. Én hétfőtől csütörtökig egyetemen vagyok, délután hatra érek haza minden nap.
A barátomnak a munkaideje változó, általában heti 2-3 szabadnapja van. Megkapta a beosztását, és úgy néz ki, hogy az összes péntek-szombat-vasárnap dolgozik, a szabadnapjai azokra a napokra esnek, amikor én iskolában vagyok. Konkrétan így minőségi időt nem tudunk együtt tölteni. Sokszor hajnalos, így az sem jó, hogy átmegyek hozzá 8-kor este, mert 22-kor már alvás van. Ha együtt élnénk azt mondom persze ez normális, de így, hogy nem élünk együtt nem tudom, hogy lehetne tartalmas időt együtt tölteni. A régi munkahelyén a szombat vasárnap szabad volt, így ha hétközben nemigen találkoztunk, ott volt rá a hétvége.
Akik nem élnek együtt, hogy oldották meg? Sajnos közvetlenül ebből nincs probléma, közvetve igen: rengetegszer feszült, és amikor nekem tanulni kéne, akkor akar találkozni, és nem érti meg, hogy azért nekem is egyfajta "munkahely" az egyetem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!